Norge stenger!

Regjeringen holdt i dag en pressekonferanse med et dramatisk budskap. Salonger må stenge. NFVB holder sine medlemmer orientert direkte på e-post.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-03-12T15:46:48.0000000Z

Fra Regjeringens tiltak mot koronapandemien:
Med hjemmel i smittevernloven § 4-1 andre ledd er det vedtak om forbud mot/stenging av:
 > Virksomheter som tilbyr frisørtjenester, hudpleie, massasje og kroppspleie, tatovering, hulltaking (piercing) og liknende.

Tiltakene gjelder fra torsdag 12. mars klokken 18.00 til og med torsdag 26. mars 2020.

Helseministeren understreker samtidig at folk må forberede seg på at tiltakene kan vare lenger. 

Permitteringsvarsel

 - Det er viktig at du som arbeidsgiver nå gjennomfører de tiltak som gjelder permitteringer som vi har informert våre medlemmer om, sier NFVB-direktør Anne Mari Halsan. 2 dagers varselsfrist gjelder. Gjelder nå ALLE ansatte! 

 - Det er svært viktig at ting gjøres juridisk korrekt, og våre advokater i NHO Service og Handel har utarbeidet en enkel mal som kan følges. Malen er sendt alle medlemmer.

Trygghet for helse - trygghet for arbeidsplasser!

 - Nå handler det om å skape trygghet; trygghet for folks helse, både de som frykter å bli syke, og de som allerede er smittet. Og trygghet for arbeidsplassene våre. Folk skal ha en jobb å gå til, også når denne krisen er over, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.
NHO forventer at regjeringen stiller opp med tiltak som gjør at bedrifter kan holde hodet over vann gjennom denne krisen. Vi må ha tiltak som gir folk trygghet for sine arbeidsplasser.


Tilbake
ANNET INNHOLD