- Det er viktig for oss å kunne legge til rette for frisøren, slik at de enkelt kan holde seg oppdatert og heve sitt faglige nivå. Samtidig ønsker vi at kundene får se frisøren som den fagpersonen de er, forteller Marketing & Sales Manager Lene Dahl Herud i Tendenz Hårpleie AS.
- Det er viktig for oss å kunne legge til rette for frisøren, slik at de enkelt kan holde seg oppdatert og heve sitt faglige nivå. Samtidig ønsker vi at kundene får se frisøren som den fagpersonen de er, forteller Marketing & Sales Manager Lene Dahl Herud i Tendenz Hårpleie AS.

Kunnskapspåfyll i koronatider

 - Frisørene skal alltid kunne finne inspirasjon, informasjon og kunnskap i våre kanaler, og vi opplever nå stor pågang på det vi deler, forteller Marketing & Sales Manager Lene Dahl Herud i Tendenz Hårpleie AS. Hun legger til følgende: - Vi har også skapt communities i våre sosiale mediekanaler hvor frisørene deler både erfaringer og arbeid som gjøres. Dette skaper engasjement og kunnskapsdeling der ute.

 - Det er viktig for oss å kunne legge til rette for frisøren, slik at de enkelt kan holde seg oppdatert og heve sitt faglige nivå. Samtidig ønsker vi at kundene får se frisørene som de fagpersonene de er.  Vi har også hele tiden lagt vekt på å produsere innhold som våre frisører enkelt kan dele i sine egne kanaler. Dette for å spare frisørene for tid og hjelpe de med selgende innhold til sluttforbruker.

På tvers av landegrensene

Marketing & Sales Manager Lene Dahl Herud forteller videre om mulighetene de formidler:  
 - I dagens digitale samfunn er det enda enklere å kunne hente inspirasjon på tvers av landegrensene.  Vi er heldige som jobber med sterke brands som produserer tutorials og livesendinger med noen av verdens beste stylister.  I disse dager lanserer også Joico Virtual Classroom. Her vil det være forskjellige kjente stylister som har kurs som du kan følge. For mer informasjon, følg med på Joico sin Globale Facebook LIVE for mer informasjon. Ønsker du å lære mer om styling og teknikker, sjekk ut eller abonner på KMS Globals YouTube-kanal
Tutorials
 - Ønsker du produktopplæring på våre produktmerker finner du dette på www.tendenz.net. Her er det også små filmsnutter og du kan lese inspirerende og nyttige blogginnlegg på tvers av våre produktmerker. For ett år siden lanserte vi www.joico.no - et univers for deg som vil fylle på med kunnskap om farge og fargeteori. I tillegg finner du fargeresepter fra våre frisører og konsulenter. Du kan hente inspirasjon og tips til hva du som frisør kan gjøre med våre farger. Her er det også inspirerende blogginnlegg og god produktinformasjon med tilhørende tutorials.
KMS Community
 - På KMS sin globale nettside finner du produktinformasjon og korte videoer om styling- og klippeteknikker. Du kan også bli en del av KMS Community; last ned appen via appstore eller playstore for android. Vår egen KMS Educational Manager, Stian Holter, inspirerer deg med klippeteknikker og styling på Facebooksiden InspHAIRation

Tilbake
ANNET INNHOLD