Finansminister Jan Tore Sanner vil gode støtteordninger til næringslivet, med penger på konto så raskt som overhodet mulig.
Finansminister Jan Tore Sanner vil gode støtteordninger til næringslivet, med penger på konto så raskt som overhodet mulig.

Kontantstøtten kommer!

 - Nå handler det om bedrifter som trenger cash, ikke kreditt, sa finansminister Jan Tore Sanner på Regjeringens pressekonferanse i dag tidlig. Det skal gis kontanter til dekning av faste kostnader. Stortinget vil behandle tiltakspakken i de nærmeste dagene.


Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-04-08T16:15:47.0000000Z


- Regjeringen har kommet oss godt i møte på viktige områder. Det viser at 15 dagers knallhard og døgnkontinuerlig jobb nytter. Vi får hjelp! sier NFVB-direktør Anne Mari Halsan. Hun legger til følgende: - Vi fortsetter å jobbe helt inn mot Regjeringens arbeidsgrupper med dette, og kommer med detaljer så fort vi vet mer! 


Det har vært et enormt engasjement fra frisør- og velværebedriftene, og at vi har blitt hørt kom tydelig frem under pressekonferansen. Frisørene ble nevnt som eksempel av både ministere, NHO og LO. 


Det mange lurer på er når pengene kommer, og svaret som ble gitt var om 2 - 3 uker.  Raskere er det ikke mulig å gjennomføre.


- NHO vil arbeide for en ordning som er kraftfull, enkel, treffsikker, har vide nok rammer og som når ut til bedriftene raskt. Det er også godt å høre fra finansministeren at ordningen vil justeres, om nødvendig. NHO vil være de første til å si ifra hvis vi fortsatt ser at sunne bedrifter går under – da må det mer til, sier Ole Erik Almlid. Les mer på nho.no


Tilbake
ANNET INNHOLD