Inger Lise Moa (29) Senior Art Director og faglig leder i Adam og Eva Grensen.
Inger Lise Moa (29) Senior Art Director og faglig leder i Adam og Eva Grensen.

Hvis jeg fikk velge...

Inger Lise Moa (29) Senior Art Director og faglig leder i Adam og Eva Grensen.  - Jeg liker å ha en variert hverdag, og er like glad i å jobbe med både klipp, farge og styling. Jeg brenner for trygghet i faget, grundig opplæring og rom for å kunne uttrykke seg kreativt og skape nye uttrykk, oppsummerer hun. Les henne tips under.


Inger Lise  jobber også som kursholder for Adam og Eva Akademiet og som L’Oréal artist. Hun er engasjert i hårstyling og make-up for ulike media, samt visninger og fotoopptak for motebransjen. Inger Lise har en fin, kreativ merittliste så langt gjennom frisørkarrieren.
Som lærling vant hun førsteplassen i kreativt brudeoppsett i den årlige frisørkonkurransen i Ålesund. Siden har det gått slag i slag. Hun har blant annet vært nominert til Årets Frisør, og norsk vinner av American Crew All Star Challenge, med deltakelse i den internasjonale finalen i Roma.


Mine favorittprodukter

 - L’Oréal Professionnel Rebel Push-up er et supergodt skum som gir godt med løft og volum i håret. Man kan bygge opp så mye man vil, og tilføre den mengden produkt man vil, uten at håret blir tungt. 

En annen favoritt er L’Oréal Professionnel Savage Panache, en teksturspray som gir «tråhetsfølelse» i håret. Sprayen setter håret godt på plass, der man vil det, uten at det blir stivt eller klissete, og det beholder luften i håret.

Mine spesielle favoritter

 - Vi har nettopp fått inn Dyson hårfønere i salongen. Jeg elsker den, fordi den er effektiv, lett i hånden, og at man har mulighet til å gjøre så mye med et godt utvalg av ekstrautstyr.

 - Et annet verktøy jeg alltid har med meg, er rundbørsten. Jeg er helt avhengig av å kunne gi en skikkelig føn med rundbørsten, eller å polere håret med rundbørste før en annen styling. Det er nok det verktøyet jeg bruker aller mest i min hverdag.

Mine inspirasjonskilder

 - Helt klart Pinterest, Instagram og alle moteukene rundt om i verden. Jeg følger alltid med på de siste trendene og hva som skjer på de store motehusene. Jeg blir selvfølgelig også inspirert av andre hårstylister og makeupartister i bransjen.


Min anbefaling

 - Jeg anbefaler å være «på». Si ja til de mulighetene du får, men vær samtidig kritisk til eget arbeid, prøv å lære av alt du gjør.  Jeg tror man kommer langt med å være nysgjerrig, ydmyk og søke input, kontra det å være redd for tilbakemeldinger.

 

Tilbake
ANNET INNHOLD