Forside SALONG Hud & velvære nr. 1 2020
Forside SALONG Hud & velvære nr. 1 2020

Målbevisst satsning

Fagbladet SALONG Hud & velvære er nå ute med årets første utgave. Det gir salong- og klinikkledere inspirasjon til nytekning og målrettet innsats.

Det er gøy å se når noen setter høye mål, og når dem etter dedikert innsats.  Det er derfor en glede å kunne presentere medlemsbedriften Lillehammer Hud & Velvære i denne utgaven av SALONG. Leder Isabell Renate Ødegården gjorde noen veivalg som blant annet innebar at hun omdefinerte sin rolle i bedriften, og hun satset bokstavelig talt stort i lokalmarkedet. Det kunne slått feil ut, men Isabell Renate jobbet konstruktivt og målbevisst – og har fått berettiget god oppmerksomhet for resultatet av satsningen. 

 

NFVB har også satt ambisiøse mål for bransjeutviklingen. Da trenger man folk som bretter opp ermene og gjør en jobb. Ann Louise Brurås er en av de som bruker sin fagkunnskap og sitt engasjement til å gjøre noe som vil få stor betydning for mange. Bransjepolitisk arbeid er tid- og tålmodighetskrevende, men Ann Louise har blikket godt festet mot fagets fremtid. Som medlem i NFVB er du også del av et nettverk med stor påvirkning.

Ledelse må læres

Coach Alf Inge Cleve-Stiansen kjenner hudpleie- og velværebransjen godt. Nå jobber han med lederutvikling gjennom NFVB Lederprogram. Tilbakemeldingene fra deltakerne i dette nye programmet er svært gode, og vi gleder oss til å følge kull 1 og 2 fremover. 

 

En god bedriftsleder har også god økonomiforståelse. Det innebærer blant annet å se muligheter – og bruke dem. NHO utgjør et stort fellesskap som jobber med mye mer enn arbeidslivssaker. Organisasjonstyngden gjør at man også har god forhandlingskraft ved innkjøpsavtaler. Det kan NFVBs medlemsbedrifter dra nytte av. 

Bransjebevegelser

Fagbladet SALONG Hud & velvære følger med på bevegelser i bransjen. Det er store og små hendelser som kan ha betydning for din bedrift, enten det gjelder behandlingstrender eller produktnyheter.  Selv en liten notis om et produkt kan kanskje være starten på salongens neste salgssuksess. Gå ikke glipp av mulighetene som ligger i omtalene.

 

Er du en fagnerd? Brenner du for faget? Mange sier det om seg selv, men det kan være lang vei fra ord til handling noen ganger. En måte å vise faglig styrke er å delta i NM i hudpleie, som NFVB begynte å arrangere for to år siden. Neste NM er 10. oktober på Clarion Hotel The Hub i Oslo. Sett av datoen nå.


Magasinet SALONG Hud & velvære utgis av Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB) og retter seg mot alle som driver profesjonelt innen hudpleie, skjønnhet og velvære. Det kan også leses digitalt.

 

 

Tilbake
  • #hud
  • #hudpleie
  • #hudterapeut
  • #salong
  • #klinikk
  • #velvære
ANNET INNHOLD