Inspirerende fargefest med Hairport Frisør Kreative Team

- Mandag 30. Mars kl. 18.00 byr vi på en storslått feiring av L’Oreal Husets kreative fargepaletter, med nye fargeteknikker, vakre linjer og kreative oppskrifter i regi av Hairport Frisørs Kreative Team. Vi byr på smakfull inspirasjon, mens du hygger deg med bobler i glasset og nyter 5 stjernes kanapeér til kul musikk. Dette blir en seanse du ikke vil glemme, lover Senior Educator/Brand Expert Elisa Smedstad i L’Oréal PPD.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-04-01T10:36:13.0000000Z

Vi har presentert Nye Majirel for våre kunder, og vil holde trykket oppe på denne fargeserien i tiden fremover. Kjernen i fornyelsen er at systemet har fått en forenklet, intuitiv fargekoding, mindre miljøavtrykk i form av redusert emballasje, og vi har lansert seks nye, ekstra kalde- og nøytraliserende fargenyanser, forteller Elisa Smedstad. - Men vi har løftet blikket ut over produktlanseringer på eventet 30. mars. Dette blir en fargefest i ordets bredeste forstand, der vi viser alle L’Oréal husets farger og maler lerretet med en bred pallett.  Eventet vil også by på siste in-puts om arrangmentet Color Trophy 2020, som er forbeholdt våre egne fargekunder, legger hun til.

Senior Educator/Brand Expert L’Oreal Professionnel Product Division, Elisa Smedstad lover fullt trykk på farger gjennom 2020.

Kar for showtime

Elisa Smedstad er storfornøyd over engasjementet og den dedikerte innsatsen Hairport Frisørs  Kreative Team har lagt ned i perfeksjoneringen av visningen på L’Oréal Akademiet. - Det er veldig hyggelig å bidra til å løfte frem dette teamet. Hairport Frisørs Kreative Team rommer erfarne colorister og stylister, som har jobbet tett med L’Oréal huset og de ulike fargesystemene gjennom lang tid. Dette kommer til uttrykk gjennom det vi vil vise på L’Oréal Akademiet 30. mars. Det vil bli en bredspektret visning, med både farger og styling. Dette blir gøy, og vi ønsker alle velkommen til en opplevelse utenom det vanlige. - Man behøver slett ikke å være L’Oréal kunde for å ha glede av showet, man kan nyte det uansett hvilke fargesystemer som brukes i salongen. Men pass på, vi har plass til maksimalt 100 personer, og påmelding skjer etter prinsippet først til mølla.

 

Påmelding kan gjøres til 

Lorealkurs.no@loreal.com

Prisen er kr. 799,- eks. mva, og inkluderer musikk med DJ, bar med påfyll av bobler i glasset og 5 stjeners kanapéer.


Kreativ leder Tina Rismoen, Hairport Frisørs Kreative team: Gleder oss!

- Vi er 10 stylister og colorister i teamet, som vil gjøre vårt ytterste for å gi de fremmøtte en uforglemmelig opplevelse. Dette blir en visning, som uttrykker genuin fargeglede. Vi kommer til å vise ulike trendretninger og fargesammensetninger, kort- og langthår, basert på alle L’Oréal-husets fargeserier. Målsettingen er å by på smakebiter som treffer bredt, alle skal finne sine kreative inspirasjonskilder. Vi er topp motivert for å levere et innhold som gjør dette til en to-timers fargefest, og en kveld utenom det vanlige, sier Tina Rismoen.  


Gå til PROSHOP

 

 

Tilbake
ANNET INNHOLD