Jubileumsshowet til Modern Design bare befestet deres posisjon som et av landets fremste kreative team.
Jubileumsshowet til Modern Design bare befestet deres posisjon som et av landets fremste kreative team.

Black & Ice

Modern Design ble etablert i 1980, og kan altså feire 40 fremadstormende år. Dette ble selvfølgelig behørig markert, og disse bildene viser glimt fra jubileumsfesten med tema «Black & Ice». 

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-03-02T14:37:38.0000000Z

Team Modern Design har stått bak mange hårshow, ofte i tett samarbeid med L’Oréal Professionnel.  Jubileumsshowet bare befestet deres posisjon som et av landets fremste kreative team. Helt siden oppstarten har Modern Design vært en trendskapende og toneangivende aktør i faget.  Det har blant annet resultert i mange priser under Årets Frisør prisfesten, både til bedrift og enkeltpersoner. 40-års jubilanten viser også med all tydelighet en vitalitet som markerer at de blir å regne med de neste 40 årene også. 

Tilbake
ANNET INNHOLD