Hårstylist Terje Leiseth er stolt av frisørens innsats under koronapandemien. Han setter pris på musikkvideoen fra Everyhair.
Hårstylist Terje Leiseth er stolt av frisørens innsats under koronapandemien. Han setter pris på musikkvideoen fra Everyhair.

En musikalsk hyllest til alle frisører

"We're hair for you" heter en fengende låt som nå presenteres på YouTube.  - Jeg blir rørt over Everyhairs initiativ for å anerkjenne og sette ord på den innsatsen norske frisører har gjort i koronatiden gjennom lanseringen av denne musikkvideoen. Det er mange frisører som fortjener en klapp på skulderen, og videoen hyller innsatsen på en flott måte. Vi har all grunn til å være stolte av oss selv. Nå er det bare å brette opp ermene og gå løs på 2021, sier hårstylist Terje Leivseth.

Se den musikalske frisørhyllesten HER

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-02-16T17:45:17.0000000Z

Tilbake
ANNET INNHOLD