Magasinet FRISØR nummer 4 2020 gir deg mye god inspirasjon.
Magasinet FRISØR nummer 4 2020 gir deg mye god inspirasjon.

Magasinet FRISØR nummer 4 2020 er ute nå

Inspirasjon går aldri av moten. Man får ikke for mye av det, og det virker bare positivt. Magasinet FRISØR gir deg verdifull energi i vintermørket. Årets siste utgave peker optimistisk fremover mot lysere tider.

Magasinet FRISØR nummer 4 er sendt til salonglederne 27. november. 
Les magasinene fra NFVB digitalt HER.

Det har lenge vært en slags konklusjon om at «vi glemmer 2020 – og satser på 2021».  Det har vært alt for mange mørke meldinger, så man føler lite håp for at man kan kalle året for annet enn begredelig. Men så – varsel om vaksiner som virker. Det forandrer kanskje lite på konklusjonen, men gir mer tro på at 2021 virkelig blir bedre enn 2020. Optimisme er noe vi virkelig trenger som mental balast i det vi nærmer oss årets korteste og mørkeste dager.

Denne utgaven av FRISØR gir deg også mye å bli inspirert av.  I serien Drømmesalongen presenterer vi den nye salongen til Olimb & Co på Munch Brygge i Oslo. Er du en smule opptatt av design og arkitektur gir området rundt Operaen og det nye Munchmuseet mye for øynene. Her har Berit Olimb også laget en salong som matcher omgivelsene perfekt. En drømmearbeidsplass er realisert.

Lenger frem i magasinet presenteres fantastiske frisyreimpulser.  Det blir kanskje ikke i år du kreerer de aller festligste julebords- eller nyttårsfestfrisyrene, men la ikke det stoppe din kreative lek med hår.  Kanskje tvert imot. Når myndighetene setter festbremsene på, så er det nå vi trenger å ha det ekstra moro i eget lille selskap – foran speilet…

 

Årets landskonferanse i NFVB ble historisk – den aller første digitale. Alle savner selvsagt å møtes fysisk, men det aller viktigste er likevel å møtes. Den digitale møteplassen fungerte etter omstendighetene veldig bra, og vi fikk satt organisasjonsutvikling på kartet. Med Marco Elsafadi som inspirator fikk vi også formidlet hvor viktig det er med samspill, endring og utvikling.  Vi må utvikle den kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker. Vi må møte fremtiden med positivitet og pågangsmot.


Positivitet bygger positivitet. Det er også hva coach Therese Cleve-Stiansen formidler. Hun er også delaktig i NFVB Lederprogram, som nå er i gang med kull 3.  Svært mye handler om bevisstgjøring av positive krefter.  Vi vet jo egentlig mye om rett og galt, hva som fungerer og ikke fungerer, men vi må bruke det bevisst i hverdagen vår. Vi må ha det på agendaen, jobbe med det, sammen med de team vi er satt opp med.

 

Det er mye du kan bli inspirert og motivert av i FRISØR nummer fire 2020. Du blir presentert for utviklingsmuligheter i Bransjeprogrammet, Lederprogrammet og Pivot Point LAB. Du får historier om salonger som satser under koronamørket, og hvordan du kan planlegge for en lysere fremtid.

NFVB ønsker å gjøre alt for at våre medlemsbedrifter skal være gode og trygge arbeidsplasser. Vi ønsker å skape bevissthet om alle de små og store tannhjul som griper inn i hverandre, som alle betyr noe. Et lite bilde av en produktnyhet bakerst i bladet kan være kimen til salongens største salgssuksess. Selv om vi er i en mørketid, må vi ikke bli sløve.  Vi må være våkne for nye muligheter. 

 

 Til sist: NFVB har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger for medlemshjelp gjennom hele koronaperioden.  Takk for det!  Vi trenger alle å få en klapp på skulderen. Herved gis klapp tilbake: Dere har vist fantastisk innsats med smittevern helt siden gjenåpningen i april. En Trygg Salong er et fabelaktig godt sted å være. 


Redaktør Jarl Martin Garder har signert ut FRISØR 4/2020
Tilbake
ANNET INNHOLD