Blide ledere: NFVBs president Espen Sævold og direktør Anne Mari Halsan.
Blide ledere: NFVBs president Espen Sævold og direktør Anne Mari Halsan.

Med fokus på samspill

NFVBs første digitale landskonferanse oppsummeres som veldig vellykket. Hovedtema var samspill, og det ble belyst fra mange kanter. Med digital fellesarena, gruppearbeid og inspirasjon fra Marco Elsafadi ble det gitt masse innspill til NFVBs videre arbeid, lokalt og nasjonalt.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-12-09T13:26:41.0000000Z

NFVBs president Espen Sævold ønsket velkommen til en historisk begivenhet: NFVBs aller første digitale landskonferanse. Med koronapandemien som bakteppe har organisasjonen NFVB vist god evne til samspill, endring og utvikling, som også var stikkordene til foredragsholder Marco Elsafadi.

Direktør Anne Mari Halsan ga deltakerne en påminnelse om hva som er forbundets tre bærende pilarer i det strategiske arbeidet: Utdanning og kompetanse, medlemsservice og verving, samt omdømmebygging. Bransjen har mange tøffe oppgaver foran seg, og NFVBs arbeid lokalt og nasjonalt var hva landskonferansen diskuterte i sammensatte grupper.

Nå rettes blikket mot landsmøtet i mars neste år, og innspillene fra landskonferansen er et svært viktig bidrag til NFVBs arbeid. Styret og administrasjonen takker deltakerne for innsatsen med digitale utfordringer.  Alle savner å være sammen med gode bransjekollegaer, men årets landskonferanse viste at vi er ganske gode på digitalt samspill også!


Presidenten og noen av hans gode støttespillere samlet i NHO-bygget, som var base for landskonferansen.
Tilbake
ANNET INNHOLD