Sørg for at du inkluderer bilder av menn i markedsføringen på sosiale medier. Foto: Shutterstock
Sørg for at du inkluderer bilder av menn i markedsføringen på sosiale medier. Foto: Shutterstock

Fire tips som kan få menn inn i klinikken

- Vil du ha mannlige kunder må du sørge for at klinikken passer for alle. En mann som er overvektig og hårete kommer aldri til å føle seg komfortabel i et venterom der det sitter unge jenter som skal ha nye øyevipper eller nye negler. 

1. Gavekort

Oppmuntre dine trofaste kvinnelige kunder til å ta med seg mannlige venner eller familiemedlemmer. Tips: Gavekort er også en fin mulighet å introdusere behandlinger på.

 

 2. Sosiale medier

Sørg for at du inkluderer bilder av menn i markedsføringen på sosiale medier. Hvis en potensiell klient blar gjennom Instagramkontoen din og bare ser kvinner, kan han tro at bedriften din ikke tar imot menn. 

 

 3. Produkter

Ha hudpleieserier rettet mot menn synlig tilgjengelig i butikkhyllene. Det signaliserer at alle er velkommen inn i din klinikk. 

 

 4. Fortell hva du gjør!

Når en mann kommer til ansiktsbehandling for første gang, bør terapeuten som behandler forklare hva som skjer underveis. Dette vil få nykommeren til å føle seg velkommen og godt ivaretatt. Anbefal også produkter til hjemmebruk og foreslå videre oppfølgingsbehandling. Menn er som regel lojale kunder, og kjøper gjerne det du anbefaler at de trenger.

Kilde: business.mindbody.io/education/blog/ 

Tilbake
ANNET INNHOLD