Arctic Hår og Skjønnhet: En reise verd

Vår nordlige landsdel preges av lange avstander, og «nærmiljøet» til Bodø er ikke som i Oslo, Bergen og Stavanger. Mange av de tilreisende til Arctic Hår og Skjønnhet hadde noen timer i bil for å oppleve det rikholdige programmet til Bodø og omegn frisør- og velværebedrifter.

 

Arrangementet ble åpnet med heftige trommer før konferansier Adam Schjølberg dro publikum med på visninger, konkurranser og foredrag. Langs veggene og ute i foajeen sto leverandørene tett i tett, klare til å gi publikum sine beste råd for hvordan de kan øke salongens fortjeneste.

Hårshowene og konkurransefrisyrene er alltid «mat» for fagfolk, og gir masser av inspirasjon og glede. Ikke mindre enn tolv bodøsalonger gikk sammen om å lage et hårshow med trendfrisyrer gjennom 100 år. Det skapte mange smil i salen. Leverandørenes visninger var også med god bredde, der stjernefrisør Ari Koponen rundet det hele av.

Glade dommere i Arctic Cup: Marlen Therese Hong Skavhaug og Stig Eric Teige.

Som med alle innholdsrike arrangement er det bare fysisk tilstedeværelse som gjelder. Oppfordringen er derfor at neste gang bodølauget inviterer til Arctic Hår og Skjønnhet, så reiser du!

Arrangementskomiteen til Arctic Hår og Skjønnhet sto for en helhetlig og vel gjennomført fagdag. Fra venstre: Silvia Bernhardsen, Håvard Kristensen, Janine Esperø Arroub, Anita Leinebø og Gina Pedersen.   

 

 

Tilbake
ANNET INNHOLD