Gi ditt bidrag til Vippskonto 507274.
Gi ditt bidrag til Vippskonto 507274.

Mote med Mening: Det handler om å gi noe tilbake

Mote med Mening er en non-profit satsing som genererer midler til gode formål. I år går pengene til Sykehusklovnene. Det er en ideell organisasjon som i 2017 sto for over 18 500 møter med barn innlagt på sykehus. 40 sykehusklovner er trent for arbeid med barn.

NFVBs medlemsbedrift Olimb & Co Frisører har siden 2007 stått for arrangementet Mote med Mening, til inntekt for gode formål. Man har siden starten samlet inn over 1,5 million kroner til ulike formål, som blant annet Rosa sløyfe aksjonen Barneavdelingen på Ullevål Sykehus og Mental Helse Ungdom.

Du kan fortsatt bidra

Sykehusklovnene har fått veldig mye positiv oppmerksomhet, og du kan være med å holde denne ordningen i full virksomhet. Mote med Mening oppfordrer både salonger, leverandører og enkeltpersoner til å bidra.

Gi ditt bidrag til Vippskonto 507274.

Foruten en rekke flotte show med ulike tema kunne Mote med Mening by på musikalsk innslag med Chris Medina. Primus motor Berit Olimb og Doan Tran, kreativ leder i Olimb & Co, kunne puste ut etter nok en kraftinnsats for en god sak.

 

 

Tilbake
ANNET INNHOLD