Erland Hoholm, leder/Art director Team Modern Design.
Erland Hoholm, leder/Art director Team Modern Design.

Hvis jeg fikk velge...

Erland Hoholm, leder/Art director Team Modern Design, med 25 år i faget, hvorav 23 år i Adam og Eva, blant annet som medeier av avdelingene i Gamlebyen og Teaterplassen i Oslo. Jobber nå med show, kurs og visninger i regi av Modern Design.

Mine favorittprodukter

L’Oréal Professional Tecni.ART er veldig basic, og serien har alt du trenger. Redken Brews Work Hard Molding Paste er allrounderen for de fleste menn. Deluxe pomade fra Uppercut er den aller beste pomaden for en god sleik.


Mine spesielle favoritter 

 - Utenom saksene og hendene mine, blir det Wahls maskiner; Combo, Cordless senior, Detailer t-blades og Final shaver. For meg ligger alt i utformingen av hårklippen, og da er du avhengig av gode verktøy.


Mine inspirasjonskilder 

Da jeg begynte i Adam og Eva for 25 år siden, var Sassoon en viktig kilde til inspirasjon. Og slik har det vært siden, med klipp i fokus. - I nyere tid har jeg fått oppleve Schorem Haarsnijder & Barbier fra Rotterdam, som er sykt dyktige teknisk. De står for en rocka kultur, dyrker enkeltmennesket og individualismen for det den er. Deres modeller er kunder og venner. Det liker jeg. Ikke noe jåleri.  Creademic og ZGAT er også grupper som er sterke i sitt uttrykk. - Ellers liker jeg de som tar det hele litt lenger, som tør å utfordre «normalen», f.eks. fotograf Helle Navratil, som har gjort våre siste kolleksjonsbilder Organic Lines. Hennes arbeid og kreativitet er inspirerende. Når det gjelder kolleksjonsbildene er disse for øvrig inspirert av 60-tallets enkelthet og organiske former med glade farger, forteller Erland.

Schorem Haarsnijder & Barbier fra Rotterdam.

 

 

 

Tilbake
ANNET INNHOLD