Ny høyteknologi for salong- og hjemmebehandling

Vil du følge med i tiden? Da er det høyteknologiske hjelpemidler til hjemmebruk som gjelder. Mikrostrøm og LED-lys er de heteste trendene akkurat nå! Her er to av markedets siste nyvinninger innen high tech beauty.

Fra Manhattan til Norge

Ny klinisk hudpleieserie fra New York kombinerer LED-lys både i salong- og til hjemmebehandling.  Dr. Dennis Gross er en av USAs ledende dermatologer med egen klinikk på Manhattan. Han konsulteres ofte som hudekspert av media og figurerer i store, anerkjente blader som Vogue, Elle, Harpers Bazaar og Allure. Gross er egentlig forsker med hudkreft som spesialfelt og har en tilleggsutdannelse i biokjemi. Han ble først kjent for sin Alpha Beta Peel-behandling, som raskt ble så populær at han utviklet en egen versjon til hjemmebruk. Dr. Gross, som er en pioner og idealist innen estetisk medisin, har de siste årene utviklet flere effektive hudpleieprodukter innen cosmeceuticals-segmentet. Han er opptatt av en sunn hudhelse, og har laget produktserier for moderne mennesker som vil se resultater. På kundelisten har han blant annet kjendiser som Selena Gomez, Zoë Kravitz og Rosie Huntington-Whiteley. 

Dr. Dennis Gross er en av USAs ledende dermatologer med egen klinikk på Manhattan.

LED-maske til alle hudtyper

Som New Yorker, og aktivt praktiserende dermatolog, er han tett på forbrukertrender og ny forskning. Han har lenge brukt LED-lysterapi i sin egen klinikk. Resultatene har vært så bra at han ønsket å gi pasientene muligheten til å behandle huden sin på en profesjonell måte hjemme. Derfor har han utviklet ansiktsmasken DRx SpectraLiteTM FaceWare Pro med LED lys. Apparatet er det siste nye innen kategorien ”high tech beauty”, og er en effektiv lysbehandling som forsterker effekten av ulike «peelinger» og serum. LED-lys-masken kan brukes av alle hudtyper og aldre. Den fungerer like bra på de første aldringstegn som på en moden hud og akne. Apparatet skal brukes tre minutter daglig og er FDA-godkjent og CE-sertifisert. Gross har også utviklet en egen LED-lys-maske til øyepartiet og et bærbart LED-apparat til bruk på akne.

LED-lys-masken kan brukes av alle hudtyper og aldre. Den fungerer like bra på de første aldringstegn som på en moden hud og akne.

Fra salong til effektiv hjemmebehandling med mikrostrøm

Mikrostrøm har i en årrekke blitt brukt i salongbehandlinger med svært gode resultater. Med det praktiske mikrostrømapparatet fra NuFACE kan kundene behandle seg selv hjemme for ytterligere oppstramming og rynkereduksjon. Trinity Facial Trainer er signaturapparatet til NuFACE. Apparatet gir spenst, reduserer linjer og rynker og forsterker ansiktskonturen.  I USA er NuFACE blitt favorittproduktet til en rekke profesjonelle hudpleiere og kjendiser. Jennifer Aniston, Miranda Kerr og den legendariske makeupartisten Bobbi Brown er flittige brukere av apparatet, som finnes både til profesjonell bruk og til hjemmebruk. 

Det er gründeren Carol Cole som står bak NuFACE. Hun startet sin karriere i 1985 som hudterapeut hos berømte Golden Door Spa i California, der hun spesialiserte seg på ansiktsbehandlinger med mikrostrøm. Carol var imponert over de fantastiske resultatene hun oppnådde ved bruk av mikrostrøm, og hun fikk etter hvert forespørsler fra kunder som ønsket et apparat til hjemmebruk. Carol lanserte det første NuFACE-apparatet i 2005. I dag er NuFACE  en verdensledende produsent av høyteknologiske hudpleieapparater, og kommer stadig vekk med nye innovative produkter. 

Apparatet gir spenst, reduserer linjer og rynker og forsterker ansiktskonturen. 

 


 

Tilbake
ANNET INNHOLD