Mote med Mening står i år for et flott show til inntekt for Sykehusklovnene - med blant annet en Creademic-visning og artist Erlend Bratland og Snow Boyz. <br/>
Mote med Mening står i år for et flott show til inntekt for Sykehusklovnene - med blant annet en Creademic-visning og artist Erlend Bratland og Snow Boyz.

Mote med Mening: Spektakulært og givende! Støtt MMM og Sykehusklovnene gjennom Vipps til 507274!

Mote med Mening står i år for et flott show til inntekt for Sykehusklovnene - med blant annet en Creademic-visning og artist Erlend Bratland og Snow Boyz. - Vi kommer til å fylle våre 30 minutter med et spektakulært show, i god Mote med Mening stil og ånd. Her blir det alt fra hårvisninger, presentasjoner og appeller, til komiker og artister. Håret skal reise seg, så bra skal det bli, sier primus motor Berit Olimb.

Mote Med Mening er en non-profit satsing som generer midler til gode formål. I år går pengene til Sykehusklovnene. Bak satsingen står vår medlemsbedrift Olimb & Co Frisører. De har siden 2007 stått for arrangementet Mote med Mening, til inntekt for gode formål, basert på frivillig arbeid og sponsorinntekter. Mote med Mening er et fantastisk moteshow som retter fokus på viktigheten av veldedig arbeid, og ikke minst å kunne gi noe tilbake til samfunnet.

Sykehusklovnene er en ideell organisasjon som i 2017 sto for over 18 500 møter med barn innlagt på sykehus. 40 sykehusklovner er trent for arbeid med barn.

Gleder mange

Mote med Mening har samlet inn over 1,5 million kroner til ulike formål. Tidligere mottakere er Rosa sløyfe aksjonen, Kreftforeningen, Barneavdelingen på Ullevål Sykehus, BAR (barn av rusmisbrukere), Education for Life, Karamba, Nanofasa, Pøbelprosjektet og Mental Helse Ungdom. Tidligere ble MMM arrangert i forkant av Hår & Skjønnhet, men i år blir showet en del av denne begivenheten. - Vi klarte i år ikke å samle inn nok sponsorpenger til et eget arrangement, men har vært så heldig å bli invitert inn av NFVB til å delta på Hår & Skjønnhet i mars. Her blir det et tettpakket show, og inntektene vil komme fra Vipps-innsamling før, under og etter arrangementet, forteller Berit Olimb i Olimb & Co.

Håret skal reise seg, så bra skal det bli, sier primus motor Berit Olimb.

Bidra du også

Du får ekstremt mye for inngangsbilletten til Hår & Skjønnhet, men vi håper at du gir litt ekstra til dette gode formålet. Sykehusklovnene har fått veldig mye positiv oppmerksomhet, og du kan være med å holde denne ordningen i full virksomhet.  Mote med Mening har vippsinnsamling før, under og etter arrangementet, til konto 507274.

 

Tilbake
ANNET INNHOLD