Foto: NHO
Foto: NHO

Hjelp myndighetene å ta skatteskurker i arbeidslivet!

Nå kan du enkelt og anonymt sende inn tips om skattekriminalitet.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2019-12-13T15:22:48.0000000Z

I fjor fikk Skatteetaten inn 4.500 tips om skattekriminalitet. Nå har de lansert en ny nettside som skal gjøre det enda enklere å tipse om personer og bedrifter som sniker seg unna skatt.


Tidligere måtte man logge seg inn i via Altinn, ringe eller sende epost dersom man ønsket å tipse om skattekriminalitet. Den nye nettsiden skal sikre anonymitet og gi etatens etterretningsseksjon informasjonen som de trenger for å håndtere tipset. 


Tipsene skal dreie seg om saker du tror kan være av interesse for Skatteetaten. Det kan for eksempel være mistanke om svart arbeid, ulovlig utleie eller andre skatte- og avgiftsunndragelser.

Her tipser du!

Mange er rammet.

To av tre medlemsbedrifter i NHO oppgir at konkurranse fra useriøse bedrifter er et stort problem for egen bedrift, ifølge NHOs arbeidsgiverbarometer fra 2017.

Andelen er over 70 prosent blant småbedriftene, og frisør- og velværebransjen er dessverre intet unntak. 


Det å kunne skille de seriøse aktørene fra de som utnytter det norske tillitsbaserte systemet på en ikke-seriøs måte, er ett av NFVBs mål. Vi oppfordrer derfor våre medlemmer til å bruke denne tipstjenesten dersom det foreligger mistanke om skattekriminalitet!  

Tilbake
ANNET INNHOLD