Drømmesalongen PÅHÅRET Barcode

Med beliggenhet på gateplan midt i Barcode-rekka, er PÅHÅRET Barcode omgitt av finansinstitusjoner og revisjonsselskaper. Det preger salongen, som først og fremst retter seg mot kvalitetsbevisste kunder som bor eller har sin arbeidsplass i dette spesielle knutepunktet for folk og forretning, kultur og kommunikasjon. 

Utbyggeren av Barcode, Oslo S Utvikling, startet etter vår oppfatning i riktig ende. Først ble kontorene fylt opp med leietagere, så inngikk man kontrakter for forretningslokaler på bygulvet. Det ga oss en god start, kundegrunnlaget var på plass fra dag en. Man ville skape et godt grunnlag for bedrifter som etablerer seg på gateplan, og det har man lykkes med. Nå jobber det 10.000 personer i Barcode, så vi føler oss veldig fornøyd med beliggenheten. Nærmere Oslos nye kulturelle, forretnings- og trafikkmessige knutepunkt kommer du ikke, forklarer daglig leder i PÅHÅRET Frisør AS, Maj Hovde Krogdahl.

Som hånd i hanske

 - PÅHÅRET Kjeden ble forespurt på et tidlig tidspunkt om vi kunne være interessert i å etablere oss i Barcode. Det var vi selvsagt, da dette området passet godt inn i vår etableringsstrategi. Det å få tak i attraktive beliggenheter er viktig, og det er ingen ulempe i denne sammenheng å kunne vise til at vi er et av Norges mest prisbelønnede frisørkonsern. - PÅHÅRET oppfattes som en seriøs frisørkjede med god styring på økonomi og drift. Vi investerer mye i våre salonger, og har profesjonelle samarbeidspartnere på utforming av alt fra plantegninger, interiør, belysning etc. - I Barcode ønsket utbygger at det skulle være to frisørsalonger. Vi viste interesse for begge lokalene, og de stilte da som forutsetning at vi måtte ha to ulike konsept. Dette var midt i blinken for oss da vi allerede var i gang med å utvikle et eget «business-konsept». 6 måneder senere åpnet vi derfor LEAN Studio, et steinkast unna PÅHÅRET Barcode. Vi er med dette alene om å tilby frisørtjenester i hele Barcode-rekka. Det er vi selvsagt fornøyd med, smiler Maj.

Vi investerer mye i våre salonger, og har profesjonelle samarbeidspartnere på utforming av alt fra plantegninger, interiør, belysning etc.

Designuttrykk

Interiøret er designet av 4Rom Interiørarkitekter, en mangeårig samarbeidspartner for PÅHÅRET Kjeden. Interiørdesigner MNIL Sølvi Marie Fjeldstad synes det var en spennende oppgave å utvikle PÅHÅRET Barcode. - Vi har jobbet sammen med PÅHÅRET gjennom mange år, og det som er spesielt givende er at de har en bevissthet om å lage individuelle salonger basert på beliggenhet og demografi. Hver enkelt salong gis et særegent uttrykk, basert på frisørkjedens kjerneverdier, og ledetråden for PÅHÅRET Barcode var internasjonal, urban velvære. Det er en krevende oppgave å forene dette i en helhet, men vi la vekt på å uttrykke velværefilosofien gjennom etnisk inspirerte uttrykk fra Marokko. Gjennomgående er fargene på tapet, resepsjonsvegg, lamper og utsmykning holdt i metalliske farger, gull, sølv og jern. - Vi har skapt en velværefølelse, samtidig som lokalene er effektivt utnyttet. Vi opplever å ha lykkes med en utforming som speiler kundegrunnlaget. Ved å gi kundene en avslappende velværeopplevelse i hverdagen, håper vi å stimulere de til å komme tilbake, avrunder Sølvi Marie.

Signatur. Lampen over resepsjonen er levert av FLOSS og fremstår som salongens smykke.  - Vi ville ha et element som virkelig satte prikken over i-en. Det synes jeg vi har fått til, sier Maj fornøyd. Ansvarlig for salongens lysdesign er Marianne Bjerke, Lyskonsept AS. 

 

Tilbake
ANNET INNHOLD