Følg oss på Instagram og facebook for masse inspirasjon, sjekk også www.tendenzid.net Vi sender deg også vår flotte katalog med kampanjetilbud.
Følg oss på Instagram og facebook for masse inspirasjon, sjekk også www.tendenzid.net Vi sender deg også vår flotte katalog med kampanjetilbud.

Vi brenner for at du skal lykkes!

- Som kunde hos Tendenz Hårpleie AS blir du ivaretatt fra A til Å. Vigir deg alt du trenger for å starte og drive din frisørsalong, fra prosjekteringog innredning, til eksklusive produktserier, profesjonellekjemiprodukter, ørehulltagning og verktøy. Ikke minst vil du oppleveen partner som bidrar til å utvikle salongen din kreativt og forretningsmessig.

Med over 30 år i bransjen har vi gjennom årene utviklet vårt produktsortiment og tjenestetilbud etter markedets og våre

kunders behov. Vi er fleksible, raske og serviceinnstilte. Vi har kort leveringstid. Som kunde hos oss betyr det at du kan ha et fornuftig lager, tilpasset salongdriften. Du vil også oppleve at det er kort vei fra salongen din til vårt hovedkontor og studio i Oslo. Gjennom vårt landsdekkende konsulent- og salgsteam, sikrer vi at du til enhver tid har engasjerte og kunnskapsrike kontaktpersoner, som gir deg tett oppfølgning og støtte. I vår webshop kan du ikke bare bestille varer når det passer deg, men også la deg inspirere av blogginnlegg, videoer, eller rett og slett lese deg opp på våre produkter.

Excellent Edges har sakser i alle prisklasser. Vi gir deg opplæring, veiledning og oppfølgning gjennom hele saksens levetid.

EKTE HÅRGLEDE

Som kunde hos oss blir du en del av et unikt fellesskap. Vår målsetning er å sørge for at du ikke føler du drifter salongen alene. Vårt salgsteam er erfarne bransjefolk med lidenskap for faget, som gir deg ærlige svar på det du lurer på. Er du nyetablert eller lurer på å starte egen salong, gir vi deg starthjelp. Vi passer på at du ikke binder opp for mye penger i varelager og innredning, men at du har det du trenger til enhver tid. Du kan velge fra kjente merkevarer i ulike prissegmenter. Vi respekterer at du har flere leverandører, men hos oss får du alt du trenger på ett sted.

Leiefinansiering. Hvis du ikke vil binde opp kapital i salongens innredning, byr vi på en lønnsom leiefinansiering og rask behandlingstid. En leiefinansiering gir deg muligheten til å skifte ut og fornye interiøret når du måtte ønske.

VI SKAPER ROM DET ER GODT Å JOBBE I

Tendenz Interiørdesign gir deg profesjonell veiledning og skaper funksjonelle,unike og ergonomiske salonger. Vi leverer innovative og trendy designmøbler som passer godt i Skandinavia. Vi tilbyr designservice med planløsninger og 3D tegninger tilpasset ditt budsjett. Hos oss får du personlig rådgivning med tett oppfølgning av vårt salgsteam og våre interiørarkitekter. Vi har bred kunnskap innen farger & materialer og holder

oss oppdatert på trender gjennom profesjonelle trendforskere. Vi byr på skreddersydde møbler hvor du kan velge det du ønsker helt ned til fargen på sømmen. Våre kjente merkevarer inkluderer Pietranera, Karisma, Olymp, REM og Sally. Hos oss blir du ivaretatt også etter du har investert i  interiørløsninger og utstyr. Vi tilbyr også leiefinansiering med lønnsom og rask behandlingstid.

Alt vi tilbyr av farge utgjør The JoiColor World, sjekk ut Joico.no for inspirasjon og informasjon.

KOMPROMISSLØS

Tendenz Hårpleie AS leverer produktereksklusivt til frisørbransjen og tilbyret variert og spennende produktsortiment.Våre profesjonelle hårpleiemerkerinkluderer KMS, Joico, Vero K-Pak Color,LumiShine og Structure by Joico. Vier også stolt samarbeidspartner meddanske HH Simonsen, som har verktøytil bruk i salongen og videresalg. Våresakser fra Excellent Edges byr på ergonomiske,håndlagde sakser produsert iAustralia med kvalitetsstål fra Japan. Vi har et unikt program for slipeservice og en garanti på saksene fra 5 til 10 år. Dersom du behandler saksen din riktig,vil du ha saksen i mange år.

Varmeverktøy. Varemverktøy fra danske HH Simonsen er designet av frisører, for frisører. Våre stylingjern og Rods leveres med 5 års garanti.


VÅRE MERKEVARER

  • KMS

  • Joico

  • Vero K-Pak Color

  • LumiShine

  • Structure by Joico

  • HH Simonsen

  • Excellent Edges

  • BaByliss PRO

  • Hot Tools

  • BlomdahlInteriørløsninger fra Italienske Pietranera og Karisma, engelske REM og ikke minst Olymp.

KUNNSKAP ER LETT Å BÆRE

Vårt mål med kurs er å begeistre ogmotivere deg til å bli en enda bedrefrisør, i form av kunnskap og inspirasjongjennom teoretiske og praktiske kurs. Visatser også digitalt og er en av de førsteleverandørene i bransjen som gjør detenkelt for deg som kunde å hente produktinformasjon,fargeresepter og hårtrenderpå nett.

Joico har til nå vært nr. 1 på skadet hår. Med det nyeste tilskuddet Defy Damage kan vi forebygge skader på håret før det oppstår.

STERKE MERKEVARER

KMS revolusjonerte bransjen for over 40år siden ved å kombinere det beste fra toverdener, teknologi og natur. De naturligeingrediensene er fortsatt med oss,og i dag er de fleste produktene veganskeog parabenfrie. I tillegg er våre produkterdermatologisk godkjent, for å tavare på deg og huden din. Med individuellstyling i fokus har vi gruppert produktenei Start-Style-Finish, slik at du som frisørkan jobbe kreativt og enkelt veiledekundene dine.Joico er et totalkonsept med innovativteknologi i alle produkter. Konseptetinneholderpleie, stylig og kjemiproduktermed gjenoppbyggende egenskaper.Ingen andre leverandører har vunnetså mange bransjepriser for sine kurersom det Joico har gjort, stemt frem avfrisørerverden over.

Add Power er siste nyhet fra KMS. Som resten av serien, inneholder også Add Power naturlige ingredienser; risproteiner og organisk hvit te ekstrakt.


Joico har også lønnsommeog kompakte fargeserier. Du kanvelge om du vil jobbe med ferdigformulertefarger i LumiShine, eller formuleredine egne fargeresepter med Vero K-PakColor. Når du velger en av våre fargeserier,får du tett opplæring og oppfølgningav våre kunnskapsrike konsulenter.For Joico er det viktigste å gi et skinnende,glansfullt og sunt hår til kunden,uansett om det dreier seg om pleie, styling,eller farge.

Flere kunder med nye tjenester. Å tilby Blomdahl Medical Beauty i salongen er en unik måte å gi noe ekstra til dine kunder. Det er også et perfekt tillegg til salongens behadlinger og en god måte å øke salongens omsetning på. Ved å markedsføre at dere tar hull med Blomdahl, treffer dere også nye kunder. Blomdahl er et trygt og hygienisk system for hulltagning i øre og nese. Smykkene er utviklet i samråd med hudleger og passer for alle, også allergikere. Produktene designes og produseres i Sverige. Vi gir deg opplæring og sertifiserer alle som har gjennomført Blomdahls kurs hos oss i Tendenz. 

 Tilbake
ANNET INNHOLD