SPAR STORE SUMMER PÅ KORTBRUK I DIN SALONG!

Medlemsfordel gjennom NHO Reiselivs Innkjøpskjede

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-02-28T08:31:26.0000000Z

Som medlem av NFVB har du anledning til å bli med i en av landets beste innkjøpsavtaler; NHO Reiselivs Innkjøpskjede. Tjenesten er GRATIS for deg som medlem, og her er det virkelig store penger å spare!


I dag betaler de fleste en høy pris pr korttransaksjon i salong (VISA, Mastercard mm.)  Ved å benytte den fremforhandlede avtalen med Nets Branch eller Elavon, vil de fleste spare tusenvis av kroner på et år, for mange salonger nok til å dekke hele kontingenten i NFVB/NHO!


Nets Branch Norway AS tilbyr betalingsløsninger som inkluderer alt man trenger for å ta betalt med kort. De tilbyr betalingsterminaler og kortinnløsning til ekstra hyggelige priser for medlemmer av Innkjøpskjeden. Om dere allerede er kunde av Nets, vennligst kontakt oss (Trude Gundersen på tgu@nhosh.no) for å komme over på rette avtalen.


Elavon er en ledende leverandør av betalingsløsninger. Med over 40 år lang erfaring kan de tilby en av verdens beste teknologier for gjennomføring av betalinger. Elavons løsninger kan tilpasses alle kunder – fra store, internasjonale konsern til små, lokale butikker. Betalingsløsningene er trygge ved alle typer betalinger, slik at din bedrift, uansett størrelse, risikofritt kan ta imot betaling med kort fra dine kunder.


1-2 dagers oppgjørstid.


Dette gjør du:

1) Meld deg inn i NHO Reiselivs Innkjøpskjede, her: Innmelding  Vår Landsforening er NHO Service og Handel. Medlemskap i innkjøpskjeden er gratis og kun for medlemmer av NFVB/NHO

2) Klikk deg inn på en av de to tilbyderne av kortinnløsning, her: Elavon eller Nets. Husk å oppgi at du er medlem av NHO Reiselivs Innkjøpskjede!

3) Finn den som passer deg best, og tegn avtale!


Gunstige rabatter på kortinnløsning er kun en av mange svært gode ordninger du har tilgang til som medlem av NHO Reiselivs Innkjøpskjede. Store penger å spare for medlemmer av NFVB/NHO.  Meld deg inn og tegn avtale i dag!  Mer om innkjøpskjeden 


Kontakt seniorrådgiver Trude Gundersen i NHO Service og Handel avdeling "Medlem og Marked" hvis du trenger hjelp: tgu@nhosh.no 

Tilbake
ANNET INNHOLD