Magasinet FRISØR: Setter fokus på din jobbhverdag

Årets siste FRISØR gir deg frisk frisyreinspirasjon og en god dose bransjeaktuelt. NFVB er sterkt på banen med fornyelse og fremtidsrettede prosjekter. 2020 – her kommer vi!

FRISØR nr. 5 2019 preges naturlig nok av at NFVB har hatt sitt landsmøte, med vedtak og valg som setter premisser for hva NFVB skal jobbe med, hvordan vi skal jobbe, og hvem som er ansvarlige for at jobben blir gjort. Det var nå en ganske stor utskiftning i NFVBs styre. Fem gikk ut, og fem nye kom inn, hvorav to på varaplass.  Valgkomiteens innstilling var godt gjennomtenkt, og det nye styret har en god sammensetting for å jobbe med NFVBs utfordringer.


Vår nye forbundspresident er ikke akkurat et ubeskrevet blad, men du kan bli litt bedre kjent med ham i egen artikkel i magasinet. Espen Sævold har mange jern i ilden, og er svært engasjert på mange plan. Noen vil også huske ham som tidligere norgesmester i frisering, en arena der han senere har vært både landslagstrener, leder av konkurranseutvalget og internasjonal dommer. Han har jobbet dedikert med bransjeutvikling i NFVB i flere styreperioder, og vi ønsker ham lykke til i stillingen helt på toppen av Norske frisør- og velværebedrifter.

 

Denne utgaven av magasinet FRISØR setter igjen fokus på gutta. Det blir ellers mye damefrisyrer i bransjens fagblader. Egentlig burde det vært 50/50 i hver utgave, men du ser det i alle sammenhenger: Damene «kupper» oppmerksomheten. Det har uansett vært en gledelig trend at herrefrisering og barbering er en faglig fordypning som er populær hos frisørene.  Vi har også sett det på konkurransearenaer her hjemme og i utlandet: Herrekategoriene har god deltakelse og en spennende utvikling.

 

Høsten er en travel tid. Mye skjer på en gang. Det kan du også få et inntrykk av gjennom magasinets Inside og produktmix-sider. Det er også begivenheter som vi gjerne skulle dekket, men som vi denne gangen har måttet prioritere bort, som Salon International, Alternative Hair Show og det store svenske arrangementet Highlights.  Neste år blir høsten enda tettere med aktiviteter. Da flyttes også «NM & co» til oktober, i tilknytning til NFVBs landskonferanse. Det blir spennende å se hvordan det blir mottatt.

 

Antall utgivelser av magasinet FRISØR ble kuttet fra seks til fem i år, og neste år til fire. Leserundersøkelsen i fjor viste riktignok at medlemmene ønsket minst like mange utgivelser som de er vant med, men NFVB bruker sparekniven. Vi har derimot trappet opp aktiviteten på nett kraftig. Det er også mange av NFVBs utviklingsprosjekter som vil kreve ressurser i tiden fremover. Nytenkning og omprioriteringer vil berøre alle sider av NFVBs organisasjon.

 

Vi legger straks et aktivt år bak oss. Alt tilsier at neste år ikke blir mindre aktivt. Akkurat nå håper jeg du bruker litt tid på å lese årets siste FRISØR, som sendes til bransjens salongledere.  Magasinet kan også leses på nett: nfvb.no/magasiner
Det er godt å senke skuldrene litt og hygge seg med artikler som omhandler din egen salonghverdag.

God lesning!


 

Tilbake
ANNET INNHOLD