Klinikksjef/daglig leder Julie Karoline Stensrud i Eger Skin Clinic mener bruk av digitalt samtykkeskjema har flere fordeler.  - Det er effektivt, trygt og gjør det mulig å planlegge behandlingen i forkant av kundebesøket.
Klinikksjef/daglig leder Julie Karoline Stensrud i Eger Skin Clinic mener bruk av digitalt samtykkeskjema har flere fordeler. - Det er effektivt, trygt og gjør det mulig å planlegge behandlingen i forkant av kundebesøket.

Digitalt samtykkeskjema: Raskt, effektivt og kundevennlig

 - Digitalt samtykkeskjema føles trygt både for oss og våre klienter. Det er raskt å fylle ut, og det gir muligheter til å planlegge behandlingsløpet i forkant. Jeg ser bare fordeler med denne løsningen, sammenlignet med papirbaserte samtykkeskjema, sier klinikksjef/daglig leder Julie Karoline Stensrud i Eger Skin Clinic. 

 - Vi har gode erfaringer med løsningen fra Aestmed. Når kunden bestiller time, så får de en sms med link til et konsultasjonsskjema de kan trykke på. Det gjør det mer effektivt for oss å planlegge behandlingsløpet, og sjekke eventuelle avvik før behandlingen. Vi vet da beregnet tidsforbruk, og det gjør at vi får bedre flyt i behandlingene gjennom arbeidsdagen. Det tar ikke lang tid for kunden å fylle ut skjemaet og foreta en digital signatur. Alt gjøres på mobiltelefonen. Vi er veldig godt fornøyd med denne løsningen, oppsummerer Julie Karoline Stensrud.

Nye krav

Utgangspunktet for utviklingen av Aestmeds digitale samtykkeskjema, var at gründer William Andreé Høvik via familiære bånd ble forespurt om å utvikle samtykkeskjema for en klinikk. - Jeg oppdaget at det fantes mange ulike skjemaer ute i klinikkene og fikk ideen om å gjøre dette mer standardisert og kundetilpasset. Da en ny standard for samtykke med en rekke føringer for estetiske behandlere ble innført i 2017, følte jeg at tiden var moden for å lage en digital løsning for samtykkeskjemaer og sikre disse digitalt i henhold til Datatilsynets krav. Sammen med to kolleger, Krenar Badivuku og Christian Oudenstad Søhoel, startet vi arbeidet med å utvikle vår løsning. I dag har vi klinikker over hele landet som bruker vår løsning. - Digitale samtykkeskjemaer har blitt enda mer aktuelle med den nye personvernlovgivningen, GDPR, legger han til.

Sammen med to kolleger i Aestmed, Krenar Badivuku og Christian Søhoel, har gründer William Andreé Høvik utviklet løsninger for digitalisering av hudpleiebransjen.  - I tillegg til digitalt samtykkeskjema har vi også utviklet en løsning for digital konsultasjon i forbindelse med injeksjonsbehandlinger, som inkluderer ansvarlig lege. Dette gjør at sykepleier kan injisere botulinumtoksin som legens medhjelper, forteller han.

 

Digital konsultasjon

Trioen bak Aestmed har utvidet satsningen mot den profesjonelle hudpleiebransjen. - Vi lanserte i april en løsning for digital konsultasjon som inkluderer ansvarlig lege. Denne løsningen gjør at en sykepleier kan injisere botulinumtoksin som legens medhjelper. Løsningen følger retningslinjene til Helsedirektoratet og Datatilsynet, forklarer William Andreé Høvik. 

 

Prisen for bruk av Aestmeds digitale samtykkeskjema strekker seg fra en månedspris fra kr 599 til kr 1.499.

Sjekk mer på www.aestmed.no

Tilbake
ANNET INNHOLD