Drømmesalongen Petite Frisørene: Helhetskonsept for kvalitetsbevisste

- Jeg ville skape en fresh, avslappende atmosfære og en premium salong som appellerte til kvalitetsbevisste kunder i Bærum. Tilbakemeldingene fra kundene viser at vi har truffet i markedet med avdelingen på Eiksmarka, smiler bransjeveteran Randi Eriksen fornøyd.

- Vi synes lokalene i det nye Eiksmarka senteret virket interessante og slo til da Petite Frisørene fikk muligheten til å etablere vår fjerde salong i Bærum og vår femte salong totalt. Senteret er flunkende nytt, og vi startet med blanke ark da vi skulle innrede salongen. - Jeg ville skape en premium salong som appellerte til en litt yngre kundekrets enn det vi har i salongen i Østerås senteret 10 minutter unna. Vi får positive tilbakemeldinger på atmosfæren og behandlingsritualene vi tilbyr, smiler Randi. - I samarbeid med interiørdesigner Caroline Foss i Welonda startet vi prosessen med å utvikle en innredning og detaljer som passet senteret og den velværeatmosfæren vi var ute etter. For å skape en helhet har vi også laget dette som en Aveda-salong. Jeg har ingen andre produkter i hyllene. Det er helhetskonseptet som teller, og vi har vært tro mot dette i designprosessen, fremholder Petite Frisørenes sjef.

Medarbeiderne avgjørende

Randi Eriksen og datteren Camilla har lagt ned tid og ressurser i utviklingen av salongen, men Randi bedyrer at det er medarbeiderne som avgjør salongens suksess. - Selv om vi har investert en del i salongen for å gi våre kunder en god fysisk opplevelse i et attraktivt nærsenter, kan en salong i prinsippet ligge i en bortgjemt bakgate hvis du har dyktige medarbeidere. Jeg mener det litt forslitte uttrykket om at medarbeiderne avgjør hvor suksessfull en salong kan være, gjelder fullt og helt. Gjennom hele karrieren har jeg stimulert de ansatte til å delta i konkurranser. Det gjør oss gode og perfeksjonerer faglige ferdigheter. Både Camilla og undertegnede er også medlem av Intercoiffure, og daglig leder Eline Henriksen er medlem av Young Intercoiffure/Fondation Guillaume. Vi har faglig fokus, og da kommer resultatene av seg selv. - En av grunnene til at vi valgte å etablere oss her i Eiksmarka senteret er at vi ligger på gateplan med god eksponering mot forbipasserende, samtidig som vi har en eksponering med store glassflater mot senterets indre rom. Vi driver også aktivt med konkurransefrisering og visninger, og da er det også en fordel at vi kan låse oss inn fra utsiden etter senterets stengetid. Så vi er godt fornøyd.

- Jeg ville skape en premium salong som appellerte til en litt yngre kundekrets enn det vi har i salongen i Østerås senteret 10 minutter unna. Vi får positive tilbakemeldinger på atmosfæren og behandlingsritualene vi tilbyr, smiler Randi.

 

Veien videre

Datteren Camilla er pekt ut for å drive utviklingen av Petite Frisørene videre. Men Randi vil enn så lenge ha en hånd på rattet. - Jeg klipper ikke så mye lenger, men har noen faste kunder som absolutt vil ha meg. Jeg vier meg mer til det administrative. Det er tross alt litt å holde orden på med fem salonger. Men planen er at Camilla skal overta mer etterhvert. Vi får se hva hun har lyst til. Akkurat nå har vi nok å holde med på, så det foreligger ingen planer om videre etableringer. Men man vet jo aldri, smiler Randi. Hun legger også til at bedriften er med å ta bransjeansvar. - Av Petite Frisørenes 25 medarbeidere, har vi seks lærlinger. Vi gjør vårt for å sikre rekrutteringen til bransjen. Jeg har hatt mer enn 100 lærlinger gjennom årene. Det er jeg litt stolt av.

 

Eierduoen Randi Eriksen og datteren Camilla Eriksen er storfornøyd med Petite Frisørene avd. Eiksmarka Senter.  - Vi har ønsket å lage en fresh premium salong rettet mot et litt yngre publikum enn salongen i Østerås Senteret som ligger 10 minutters kjøring unna. Det har vi lykkes med, smiler Randi Eriksen.
Tilbake
ANNET INNHOLD