Vær trygg i hverdagen samtidig som du sparer penger på forsikringspremien og andre produkter.
Vær trygg i hverdagen samtidig som du sparer penger på forsikringspremien og andre produkter.

NFVB forsikring: Vær trygg – spar penger!

Frisører og hudpleiere som er sterkt opptatt av fag er sjelden like opptatt av å være godt forsikret. En av NFVBs medlemsfordeler er markedets beste forsikringer for salonger, salongledere og ansatte.

Du skal være trygg i hverdagen, på at du ikke lider økonomisk om uhellet skulle være ute, men også på at bedriften står trygt om det «utenkelige» skulle skje. Så ja, du bør og må passe på at du og bedriften din er godt dekket. Du må tenke at de rareste ting kan skje. Det er nok av eksempler på det. Brått står bedriften uten inntekter og/eller du uten lønn. De fleste har noen kroner i «reserve», men neppe til å dekke et mer langvarig bortfall.

Trygghet på mange plan

Helt siden 1994 har NFVB benyttet samme forsikringsmegler. Morsomt nok heter de i dag det samme som et velkjent frisørprodukt, men Matrix Insurance leverer «velvære» på en helt annen måte. Økonomisk trygghet er en viktig del av hverdagstryggheten, den som gjør at du har litt lavere skuldre og tanker på andre ting – som faglige frisørgleder. Reidar Meinstad er markedsdirektør i Matrix Insurance og jobber blant annet med å utvikle nye typer forsikringer og medlemsfordeler tilpasset organisasjoner som NFVB. - Vi har i dag 12 ulike foreninger i vår portefølje. Vi jobber for å tilrettelegge våre forsikringsprodukter for ulike bransjer. For frisørbransjen er vi nok mest kjent som leverandør av markedets rimeligste yrkesskadeforsikring, men salongforsikringen er også godt kjent for de fleste. Mindre kjent er kanskje at vi også tilbyr garantiordninger som husleie­garanti. Med det slipper du å ha penger låst på en depositumskonto, noe som kan frigjøre mye kapital for mange.

En krone her og en krone der…

Matrix har en ganske stor portefølje av forsikringer, garantiordninger og andre medlemsfordeler. - Vi utvikler nå også et medlemsfordelsprogram, med for eksempel innkjøpsavtaler med ulike leverandører. Vi kan for eksempel tilby 30 % rabatt på engangshansker fra Staples. Samlet sett kan det man sparer på rimelige forsikringer og andre produkter bli et større beløp. Ta gjerne en kikk på Matrixfordel.no

Det Reidar også vil fremheve som en stor kundefordel, er at de lover rask responstid når en kontakter Matrix Insurance. - Vi er ikke en del av et callcenter. Vi garanterer hurtig svar, og vi har dedikerte saksbehandlere. Her møter du ikke nye mennesker hver gang du ringer. For NFVB betyr det at Tonje er det faste kontaktpunktet, men jeg og noen andre står rett bak om hun skulle være borte. Matrix har rundt 20 ansatte totalt, og er et lite korps av rådgivere og serviceytere. Vi er både et infosenter og et kompetansesenter.

Årets mest lønnsomme telefon?

Forsikring er ofte et litt komplekst produkt. Den lovpålagte yrkesskadeforsikringen er enkel. Der er det samme dekning, med ulik pris fra de ulike tilbydere. For øvrige forsikringer ligger det mange momenter i hva man vil dekke, så det anbefales sterkt å ta direkte kontakt med forsikringsmegleren. - NFVBs medlemsfordeler hos oss har blitt både bedre og mer omfattende i senere tid. For eksempel så kan vi tilby yrkesskadeforsikring for kun 989,- per år, også for selvstendig næringsdrivende. Ring oss gjerne eller send en mail så kan vi kontakte deg, oppfordrer Reidar Meinstad.

Tilbake
ANNET INNHOLD