«Hår & Skjønnhet» får ekstrem makeover

-Dette blir en fargesprakende festival som deltakerne ikke har sett maken til før!

Under mottoet «Beauty is business» satser arrangørene Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB) på å gjøre neste års «Hår & Skjønnhet» til en helt ny opplevelse for deltakerne. Oslo Spektrum er byttet ut med det ultramoderne hotellet Clarion The Hub i Oslo, som åpner kun et par uker før arrangementsdatoen 16. mars.  Det betyr en total forvandling for «Hår & Skjønnhet».  - 2019-arrangementet blir noe helt annet enn man har sett før på «Hår & Skjønnhet». Vi vil samle det på én dag, og gi det en festivalfølelse med en mengde kreative aktiviteter over flere etasjer. Dette vil man ikke gå glipp av, sier administrerende direktør i NFVB, Anne Mari Halsan.

Faglig utbytte i høysetet

Festivalkonseptet betyr at deltakerne kan boltre seg med faglig påfyll i tre etasjer.  En spesiallaget app vil gi deltakerne en oversikt over workshops, foredrag og alle de andre aktivitetene. Dermed kan alle besøkende enkelt sette opp sitt eget spesialtilpassete program. Hotellet vil også bugne av leverandører som viser frem det siste innen produkter, teknikker og verktøy. I tillegg vil det på en dedikert scene bli holdt flere visninger og demonstrasjoner av det siste innen frisørfaget, skjønnhetsbehandlinger og hudpleie. - Det blir visninger av typen man er vant til å se fra moteukene i London og New York.  Det blir rock n´roll og glamour. Ingenting slår følelsen av å se de siste trendene med egne øyne og snakke direkte med ekspertene, sier Anne Mari. Og ikke minst vil norgesmesterskapene i frisering, hudpleie, make-up og negledesign gå av stabelen samtidig, i en konkurransearena i sentrum av den yrende festivalen!

Hotellet vil også bugne av leverandører som viser frem det siste innen produkter, teknikker og verktøy. I tillegg vil det på en dedikert scene bli holdt flere visninger og demonstrasjoner av det siste innen frisørfaget, skjønnhetsbehandlinger og hudpleie.

 

Vil fenge nye fagutøvere

Hår & Skjønnhet går i år også nye veier for å trekke til seg flere studenter innen hår, skjønnhet og hudpleie over hele landet. De vil få invitasjoner til den store dagen. - Målet vårt er å knytte morgendagens talenter og bedriftseiere sammen med de som jobber i bransjen. Dette blir en unik mulighet for studentene til å få med seg siste nytt og å møte leverandører og potensielle arbeidsgivere.

 - Når de ankommer, vil studentene få et faglig påfyll, før de får mulighet til speed-dater med leverandørene.  Det vil foregå i en egen mingleplass, som vi lager på hotellet. Etter minglingen blir studentene invitert opp i 2. og 3. etasje for en nærmere titt på det som foregår i proffdelen av festivalen og å se på de siste trendene hos leverandørene, forteller Anne Mari.

Festmiddag i Hollywood-stil

Hår & Skjønnhet 2019 vil bli avsluttet med den tradisjonsrike Prisfesten, og ekte Oscars-stemning.  Kjente konferansierer og artister skal sørge for underholdning fra scenen. Det blir festmiddag, prisutdelinger og dans. Prisene i fotokategoriene i «Årets Frisør», samt priser for «Årets Frisørbedrift» og «Årets Frisørkonsern» vil bli delt ut under festmiddagen. I tillegg vil prisen for «Årets Hudpleiebedrift» bli delt ut for første gang. Norgesmesterne i kombinasjonskategoriene kåres også under den store bransjefesten.

 - I det nye hotellet er jeg sikker på at stemningen vil stå i taket.  Dette er jo bransjens Oscar-kveld og mange går jo «all out» på antrekk og styling som seg hør og bør i vår bransje. Med plass til 900 personer i salen sikrer vi en svært god atmosfære. Dette blir en fest man ikke vil gå glipp av! sier Anne Mari Halsan.

Prisfesten - bransjens Oscar-kveld.


Fordel å ha alt på en dag

Deputy general manager Øystein Rudolfsen i L´Oréal, som har vært med på Hår & Skjønnhet i en årrekke, er ikke i tvil om at de nye lokalene gir mange spennende muligheter: - Dette er den største forandringen på Hår & Skjønnhet noensinne. Store haller kan fort bli dødt og livløst, men her vil alle være tett på det som skjer. Det nye, supermoderne hotellet tilbyr en «venue» som Oslo har manglet. Alt blir nyere, «freshere» og får mer futt!  At hele arrangementet blir gjennomført i løpet av en dag, gjør det enklere for deltakere som må reise hjem tidlig på søndag, å bli med på hele Hår & Skjønnhet-festivalen. Rudolfsen er ikke i tvil om at forandringene vil falle i smak hos deltakerne.  - Nå får vi seminarer, show, visninger og festmiddag - alt innenfor samme dag i en svært spennende ramme. Jeg gleder meg til å være med på noe som jeg er sikker på vil løfte frem hele bransjen.

Tilbake
ANNET INNHOLD