Magasinet FRISØR utgave 5-2018 er
Magasinet FRISØR utgave 5-2018 er "årets herreutgave".

Et skikkelig fokus på gutta!

Denne utgaven er årets «herreutgave». Av våre seks årlige utgivelser gir vi gutta størst oppmerksomhet i denne ene utgaven.

Vi åpner sterkt med en presentasjon av H2 Barber & Sons i vår serie om Drømmesalongen. Trondheimsbedriften har et formspråk som treffer målgruppen, og med jakttrofeer på veggene har gutta noe å starte samtalen med.

 

Årets Frisørbedrift 2018 er Brødrene Fevangs Barberstue i Stavanger. Det passer jo veldig bra at vi portretterer dem i denne utgaven. Brødrene har gjort seg viden kjent for sin sterke pasjon for faget og for sin gode stemning i «stua». De omtaler seg for øvrig aldri som salong, men barberstue er også et godt og dekkende ord for det hjemmekoselige preget du møter der.

 

Brødrene Fevang deltok også i OMC HairWorld/VM i frisering i Paris, og vi viser deres VM-frisyrer i vår Impulser-seksjon. For øvrig viser de øvrige kolleksjoner en stor bredde, så du kan åpne opp inspirasjonsdøren og tenke på at det snart er tid for å levere bilder til Årets Frisør konkurransen. For du har vel fått med deg at vi har gjeninnført kategorien Årets Herrefrisør?

MENN i fokus from Kirell design on Vimeo.

 

Tilbake
ANNET INNHOLD