Velkommen til Work-shop i Barber-kombinasjon

Tenker du på å melde deg på til Barber-kombinasjonen i NM i frisering i mars? NFVB inviterer deg til work-shop med to av våre mest erfarne internasjonale dommere; Evy Merethe Lunde og Espen Sævold.  Søndag 12. februar kan du få veiledning til hvordan de to disiplinene i Barber-kombinasjonen skal utføres og hva dommere vektlegger i sin bedømming.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2023-01-25T12:07:00.0000000Z

Dato: Søndag 12. februar

Sted: PÅHÅRET Akademiet, Elias Smiths vei 24, Sandvika

Tidspunkt: 11.00 – 16.00

Pris: 1 850,- per deltaker

Det tas forbehold om tilstrekkelig antall deltakelse for å kunne gjennomføre kurset.

 

Praktisk informasjon

Under kursdagen vil deltakerne stort sett jobbe selv med klipping og forming/styling under veiledning av Evy og Espen. Under NM skal disiplinene utføres på levende modell, men til kurset velger du selv om du har med modell eller øvelseshode (NB! Ikke bruk samme modell som du har tenkt å bruke under NM).

Det serveres en enkel lunsj som inngår i kursavgiften.


Frist for påmelding: snarest mulig og senest 5. februar.

Meld deg på HER.

NB! Påmeldingen er bindende, og fakturert beløp vil ikke krediteres ved avmelding eller uteblivelse fra kurset.

Tilbake
ANNET INNHOLD