NFVB vil nå arrangere digitale medlemsmøter hvert kvartal.
NFVB vil nå arrangere digitale medlemsmøter hvert kvartal.

Digitale medlemsmøter

Alle NFVB-medlemmer vil nå hvert kvartal inviteres til et kort, nyttig og digitalt informasjonsmøte. Her vil både NFVBs president, direktør og andre gi deg aktuell informasjon. To møter er nå gjennomført, i desember og januar. 


Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2021-01-20T08:44:18.0000000Z

NFVBs president og administrasjonen vil orientere om aktuelle saker.
Det vil være mulig å stille spørsmål i chat underveis i møtet.

Invitasjon sendes direkte til medlemmene på e-post.
Ingen påmelding. 

Siste digitale medlemsmøte: Onsdag 20. januar, kl. 08:30 - 09:15.

Neste møte vil være i andre kvartal, etter landsmøtet.

NFVB informerer sine medlemmer i alle kanaler.  Nettsiden, sosiale medier, e-post og magasiner har alle blitt kjent med.  I oktober gjennomførte vi vår første digitale landskonferanse på Teams, og i desember ble det fulgt opp med et digitalt informasjonsmøte.  Planen er å gjennomføre digitale medlemsmøter hvert kvartal, eller ved behov.  Landsmøtet 2021 vil også foregå digitalt.


Digitalt landsmøte: Fredag 12. mars 2021.


Tilbake
ANNET INNHOLD