Excel er et godt verktøy i salongdriften. Lær deg mer gjennom gratis nettkurs i Bransjeprogrammet.
Excel er et godt verktøy i salongdriften. Lær deg mer gjennom gratis nettkurs i Bransjeprogrammet.

Meld deg på gratis kurs i Excel NÅ!

Excel er mye mer enn en kalkulator. Lær deg mer om dette kraftfulle verktøyet - GRATIS!
Oppstart 5.11.2020. Meld deg på nå!

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-11-12T09:07:41.0000000Z

Undervisningsform: Virtuelt klasserom

Undervisningstimer: 8

Tidspunkt: 09.30 - 11.30

Datoer: 5.11, 6.11, 12.11 og 13.11

Pris: Gratis for de som jobber innen frisørbransjen.
Arrangør: Folkeuniversitetet / Bransjeprogrammet

MELD DEG PÅ HER!


Dette er et praktisk kurs, der du får instruksjon og veiledning av lærer, men først og fremst selv jobber med oppgaver i programmet. Du kan enten melde deg på en eller flere kvelder, eller hele kurspakken.  Dette er kurset for deg som allerede kan det grunnleggende i Office-pakken, men som vil lære å bruke verktøyene på en effektiv måte.


Undervisningen tilbys som klasseromsundervisning og/eller virtuelt klasserom. Klasserom på nett skiller seg fra andre nettkurs fordi det kan benyttes interaktivt. Det vil si at du som nettstudent er en aktiv del av klassen hvor dere kan se hverandre og læreren, og kommunisere med hverandre. Dette fungerer enkelt og like effektivt som vanlig klasseromsundervisning.
Alle forelesningene og alt foreleser skriver på tavla vil også bli tatt opp og være tilgjengelig i kursportalen så lenge kurset varer. Dermed kan du spille dem av seinere, så mange ganger du  ønsker. 


Tilbake
ANNET INNHOLD