Bli med på frokostmøte eller ta kontakt med oss for å få vite hva det vil bety for din salong.
Bli med på frokostmøte eller ta kontakt med oss for å få vite hva det vil bety for din salong.

NFVB ønsker velkommen til et lønnsomt frokostmøte

Transaksjonskostnader ved kortbruk kan koste salongen dyrt! Flere av våre medlemsbedrifter kan vise til store besparelser ved å benytte avtale gjennom NHO Reiseliv. NFVB ønsker å vise at medlemskap i NFVB/NHO er lønnsomt, og inviterer derfor nå ikke-medlemmer til frokostmøter for å vise hva man kan spare gjennom våre medlemsavtaler.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2020-01-15T08:43:57.0000000Z

Gjennom medlemsavtalen kan du oppnå store besparelser på kortbruk i salongen. Størrelsen på besparelsen er avhengig av hva du betaler i dag, samt andel kortbruk og type kort.  I tillegg kan salongen også kunne spare penger på andre medlemsfordeler, som eksempel forsikring og innkjøp av diverse utstyr. 

NFVB inviterer nå salonger som ikke er kjent med forbundets fordelsprogram til hyggelig frokostmøte.  I første omgang settes det opp møter i Oslo og Tromsø, men det er planer om møter i andre byer utover året.
Froskostmøtene er gratis. Det vil bli servert enkel frokost med kaffe og te.

Meld deg på til OSLO HER

                           TROMSØ HER

Se eksempler på hva salongen kan spare på kortbruk!

Vil du vite mer? Kontakt oss gjerne!

Trude B. Gundersen 

e-post: tgu@nhosh.no

tlf: 958 32 842

Tilbake
ANNET INNHOLD