- Det var litt skummelt å skulle utlevere seg selv, men i ettertid ser jeg på det som en stor læring. Jeg anbefaler alle å gjøre dette til neste år. Man lærer mye i prosessen.
- Det var litt skummelt å skulle utlevere seg selv, men i ettertid ser jeg på det som en stor læring. Jeg anbefaler alle å gjøre dette til neste år. Man lærer mye i prosessen.

Årets Hudpleiebedrift 2019: 7. Himmel

Det var full jubel i delegasjonen fra Bodø, da det ble klart at Syvende Himmel AS var kåret til Årets Hudpleiebedrift. I tillegg hadde bedriften deltagere med i NM i hudpleie, hvorav den ene fikk med seg andreplassen.

Det var første gang NFVB kåret Årets Hudpleiebedrift, og det var en stolt Linda Jørgensen som delte ut prisen. Drømmen har hun hatt siden hun kom inn i NFVBs styre for seks år siden. Hun mener at denne kåringen er med på å skape flere seriøse bedrifter. 

 - Mye av utfordringen til mange salonger i dag er å sette seg ned og se på sin egen bedrift. Når man melder seg på en slik kåring, er det viktig å ha orden i sakene. Man må sende inn tall for bedriften, og ha orden i regnskap og budsjetter. En slik søknad gir en unik mulighet til å analysere sin egen bedrift, og finne ut hva man er gode på og hva som kan bli bedre, sier hun.

Lærerik prosess

Daglig leder i Syvende Himmel AS, Guri Andreassen, forteller at det var en stor opplevelse å vinne. Hun påpeker imidlertid at selve søkeprosessen ble en liten utfordring. - Det var litt skummelt å skulle utlevere seg selv, men i ettertid ser jeg på det som en stor læring. Jeg anbefaler alle å gjøre dette til neste år. Man lærer mye i prosessen. Ifølge Andreassen var hele dagen et gedigent høydepunkt for gjengen fra Bodø. - To av våre terapeuter konkurrerte i NM, noe som ble en lærerik utfordring for dem begge. Ekstra stas var det jo at Merethe tok andreplassen. Dette er en fin bekreftelse, utad til kundene, men også innad i bedriften. Med sin deltagelse, bidro de begge til at flere tør å melde seg på til neste år.

- Festivalen Hår & Skjønnhet var svært bra og kan anbefales. Det var mange bra utstillere, flotte show og full trøkk hele dagen, som gav oss masse energi. Kvelden var også helt fabelaktig. Det å ta seg råd til å reise hit sammen, ga rett og slett et positivt boost for hele gjengen som var med, noe som gir en verdi tilbake til bedriften. forteller daglig leder Guri Andreassen.

Supert arrangement

Andreassen tror at NM i hudpleie kommer til å bli mer og mer populært. - Det er en flott mulighet til å få brukt seg i andre settinger, og å møte andre på en ny arena. Vi trenger nye møteplasser i vår bransje, og arrangementer som dette skaper aktivitet og fokus rundt faget, sier hun og skryter av årets bransjefestival Hår & Skjønnhet: - Arrangementet var svært bra og kan anbefales. Det var mange bra utstillere, flotte show og full trøkk hele dagen, som gav oss masse energi. Kvelden var også helt fabelaktig. Det å ta seg råd til å reise hit sammen, ga rett og slett et positivt boost for hele gjengen som var med, noe som gir en verdi tilbake til bedriften.

Tilbake
ANNET INNHOLD