NFVB bygger opp jobb-portalen "Ledig stilling" i sosiale medier denne uken

Vår nye jobbportal for frisør- og velværebransjen er gratis for NFVB-medlemmer. NFVB kjører denne uken flere kampanjer i sosiale medier for å gjøre jobbsøkere kjent med bransjens nye markedsplass for ledige jobber.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2019-11-11T08:16:52.0000000Z

Du finner LEDIG STILLING øverst på denne nettsiden. Her kan du som NFVB-medlem publisere et ubegrenset antall jobbannonser – GRATIS. Det skal være både enkelt og kostnadsfritt for deg som er NFVB-medlem å benytte «LEDIG STILLING» når du søker etter medarbeidere. Vår samarbeidspartner, rekrutteringsfirmaet Karriere.no, hjelper deg med å komme i gang. Om du ønsker å kjøpe andre rekrutteringstjenester av Karriere.no i tillegg, så kan du fritt gjøre dette. Selve annonseringen på nfvb.no er imidlertid alltid gratis for våre medlemmer.

Slik kommer du i gang:

Alternativ1)  

Klikk på denne lenken for enkelt å legge ut dine jobbannonser: karriere.no/bedrift/nfvb

 

Alternativ 2)  

 

Hjelp til første publisering får du ved å kontakte vår samarbeidspartner karriere.no på support@karriere.no eller 76 07 07 08.

  1. Karriere.no oppretter en bedriftsprofil og genererer selve jobbannonsen for deg.
  2. Med en bedriftsprofil på plass, kan du selv logge deg inn og enkelt endre annonsen eller opprette nye annonser i fremtiden.
  3. Jobbsøknader kan du velge å motta på din e-post eller du kan selv hente dem fra din bedriftsprofil.
Tilbake
ANNET INNHOLD