ÅRETS FRISØR 2019 – REGLEMENTENE ER KLARE!

Da er endelig reglement for foto- og bedriftskategoriene klare. Du kan nå starte forberedelsene til Årets Frisør 2019! Men først – les reglementet for konkurransen du vil delta i.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2018-10-30T12:18:47.0000000Z

Årets Herrefrisør

For noen år siden, slo vi sammen kategoriene Årets Damefrisør og Årets Herrefrisør til èn kategori. Etter dette har det bransjen fått mer fokus på maskuline arbeider, og vi har derfor valgt å ta tilbake kategorien Årets Herrefrisør. Det er fortsatt tillatt å levere bilder med både maskuline og feminine arbeider i kategorien Årets Frisør, men for de som ønsker å konkurrere kun med fokus på det maskuline, kan du nå velg å konkurrere i kategorien Årets Herrefrisør. I denne kategorien er det IKKE tillatt å benytte helparykk/løshår eller extensions.

 

Deltakeravgift

For å likebehandle de som deltar konkurranser i regi av NFVB, har vi nå innført deltakeravgift for deltakelse i foto- og bedriftskonkurransene, på samme måte som for deltakere i NM-konkurransene. Avgiften er på kr 750,- eks. mva. pr kategori man deltar i. Faktura sendes ut etter påmeldingsfristens utløp, og har 14 dagers betalingsfrist.

 

HER finner du reglementene til foto- og frisørbedrift/konsern kategoriene.

HER finner du reglement for Årets Hudpleiebedrift.

Tilbake
ANNET INNHOLD