ÅRETS FRISØR 2019 – REGLEMENTENE ER KLARE!

AV: NFVB 2018-07-13T11:41:28.0000000+00:00

Da er endelig reglement for foto- og bedriftskategoriene klare. Du kan nå starte forberedelsene til Årets Frisør 2019! Men først – les reglementet for konkurransen du vil delta i.

Årets Herrefrisør

For noen år siden, slo vi sammen kategoriene Årets Damefrisør og Årets Herrefrisør til èn kategori. Etter dette har det bransjen fått mer fokus på maskuline arbeider, og vi har derfor valgt å ta tilbake kategorien Årets Herrefrisør. Det er fortsatt tillatt å levere bilder med både maskuline og feminine arbeider i kategorien Årets Frisør, men for de som ønsker å konkurrere kun med fokus på det maskuline, kan du nå velg å konkurrere i kategorien Årets Herrefrisør. I denne kategorien er det IKKE tillatt å benytte helparykk/løshår eller extensions.

 

Deltakeravgift

For å likebehandle de som deltar konkurranser i regi av NFVB, har vi nå innført deltakeravgift for deltakelse i foto- og bedriftskonkurransene, på samme måte som for deltakere i NM-konkurransene. Avgiften er på kr 750,- eks. mva. pr kategori man deltar i. Faktura sendes ut etter påmeldingsfristens utløp, og har 14 dagers betalingsfrist.

 

HER finner du reglementene til foto- og frisørbedrift/konsern kategoriene.

HER finner du reglement for Årets Hudpleiebedrift.MER FAGSTOFF

Sliter du med GDPR, den nye personvernforordningen...

GDPR er øyeblikkelig her, og alle bedrifter må for...

Les mer

De aller mest fornøyde...

Frisører scorer høyt på trivsel, nå sist dokumente...

Les mer

Frisører trives best av alle på jobb!

I dag ble den nye "Faktaboka om arbeidsmiljø og he...

Les mer

Fremtiden formes i Trondheim!

NFVB ønsker alle medlemmer velkommen til Landskonf...

Les mer