Momsfritaket faller!

AV: NFVB 2018-06-06T10:07:20.0000000+00:00

DN melder at AP sikrer flertall for KrFs forslag om bortfall av momsfritaket !

NFVB har lenge vært en pådriver i å få fjernet momsfritaket på handel fra utenlandske nettbutikker. Nå ser det ut til at vi endelig får den avklaringen vi trenger.  Se DNs artikkel her: Momsfritaket faller!

Momsfritak er konkurransevridende, det undergraver norske arbeidsplasser, bedriftenes lønnsomhet og storsamfunnets inntekter. For frisør- og hudpleiebransjen betyr momsfritaket at utenlandske nettaktører har tatt markedsandeler fra salongene, sponset av den norske stat! NFVB er absolutt for fri konkurranse, det gjør oss alle bedre og mer effektive, men konkurransen skal være på like vilkår for alle aktører i bransjen. 

Så selv om de fleste liker tanken på å gjøre "kupp" på netthandel utenfra, er det vår jobb å sørge for at alle aktører på det norske markedet har like konkurransevilkår og at "kuppet" ikke er basert på et ran av felleskassen, men på reell konkurranse!

Vi applauderer KrFs forslag og takker AP for støtten!MER FAGSTOFF

NFVB klar for Arendalsuka

Politikertopper som Anniken Hauglie (H), Monica Mæ...

Les mer

ÅRETS FRISØR 2019 – REGLEMENTENE ER KLARE!

Da er endelig reglement for foto- og bedriftskateg...

Les mer

Sliter du med GDPR, den nye personvernforordningen...

GDPR er øyeblikkelig her, og alle bedrifter må for...

Les mer

De aller mest fornøyde...

Frisører scorer høyt på trivsel, nå sist dokumente...

Les mer