Momsfritaket faller!

DN melder at AP sikrer flertall for KrFs forslag om bortfall av momsfritaket !

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2018-06-06T10:07:20.0000000+00:00

NFVB har lenge vært en pådriver i å få fjernet momsfritaket på handel fra utenlandske nettbutikker. Nå ser det ut til at vi endelig får den avklaringen vi trenger.  Se DNs artikkel her: Momsfritaket faller!

Momsfritak er konkurransevridende, det undergraver norske arbeidsplasser, bedriftenes lønnsomhet og storsamfunnets inntekter. For frisør- og hudpleiebransjen betyr momsfritaket at utenlandske nettaktører har tatt markedsandeler fra salongene, sponset av den norske stat! NFVB er absolutt for fri konkurranse, det gjør oss alle bedre og mer effektive, men konkurransen skal være på like vilkår for alle aktører i bransjen. 

Så selv om de fleste liker tanken på å gjøre "kupp" på netthandel utenfra, er det vår jobb å sørge for at alle aktører på det norske markedet har like konkurransevilkår og at "kuppet" ikke er basert på et ran av felleskassen, men på reell konkurranse!

Vi applauderer KrFs forslag og takker AP for støtten!

Tilbake
ANNET INNHOLD