Frisyre: Svetlana Jouini/Studio S Style Foto: Natalia Pipkina
Frisyre: Svetlana Jouini/Studio S Style Foto: Natalia Pipkina

De aller mest fornøyde...

Frisører scorer høyt på trivsel, nå sist dokumentert i en STAMI-undersøkelse. Magasinet FRISØR nr. 3 setter fokus på noen helseutfordringer i salonghverdagen. FRISØR deg også masse inspirasjon til frisyrer og salongprodukter.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2018-10-05T11:34:25.0000000+00:00

Frisørstolen Sanasella og føneren Dual Air er begge norskutviklede produkter som bidrar til å senke skuldrene et hakk ekstra i forhold til konkurrende produkter i markedet. Det lille ekstra kan få veldig stor betydning i form av reduserte belastninger, og gi et lavere sykefravær. Det viktigste disse produktene uansett bidrar til, er at de setter arbeidsmiljøet på dagsorden og skaper bevissthet rundt hva man kan gjøre for å ivareta god helse. Frisøryrket kan være fysisk krevende, og både arbeidsgiver og arbeidstaker må være bevisst på å forebygge helsemessige plager.

Prosjekt Sunne Hender,  GDPR, tariffen 2018, produktnyheter, NFVBs strategiprogram - dette er også noe av det som du kan lese mer om i Magasinet FRISØR. Viktig salonginformasjon er aldri dumt å få med seg...
Inspirasjon er energigivende. Magasinets faste artikkelserie "Drømmesalongen" presenterer salonger som er virkeliggjørelsen av noens drømmer. 
Vi trenger impulser for utvikling. Mange av frisyrekolleksjonene som presenters i FRISØR er ikke nødvendigvis de du ser på gaten, men kan gi solid faglig inspirasjon. Vi trenger alle å utfordre oss selv litt, en gang i blant...

NFVB ønsker at alle frisører skal være oppdaterte, inspirerte og ha de aller beste forutseninger for en lang karriere i bransjen. Magasinet FRISØR kan også leses på nett: Fagblader.nfvb.no

Tilbake
 • #frisør
 • #stami
 • #frisyrer
 • #salong
 • #hår
 • #sanasella
 • #føner
 • #hårføner
 • #frisørstol
 • #kolleksjoner
 • #magasin
 • #fagblad
 • #skjønnhet
 • #nfvb
ANNET INNHOLD