Trendkonferanse med påfølgende HAGEFEST hos NHO 20.juni!

AV: NFVB 2018-05-16T13:40:59.0000000+00:00

NHO Service og Handel tilbyr en supereffektiv halvdagskonferanse om viktige trender for våre medlemmer i tiden som kommer. Og så avslutter vi dagen med en hagefest for medlemmer, der du møter politikere, organisasjoner og venner!

Alle bransjer står overfor disrupsjon hvor kjente forretningsmodeller endres.  Behov for ny kompetanse er ekstrem, teknologiutviklingen går fortere og fortere.  Milleniumgenerasjonens kunder og ledere setter helt nye krav til oss som arbeidsgivere, både innen B2C og B2B. Vår landsforening har samlet noen av de beste kreftene i landet for å fortelle om dette, blant annet kommer Øystein Dørum (NHO), Åge Skinstad (Swix), Louise Byg Kongshold (PEJ-gruppen), Karl Munthe-Kaas (Kolonial.no) og Trond Blindheim (Høyskolen Kristiania). 

Dette må du ikke gå glipp av, meld deg på her: PåmeldingMER FAGSTOFF

Frokostseminar: Kriminalitet i varehandelen.

1. Juni 2018 kl. 08:30- 10:00 Næringslivets hus, M...

Les mer

Ny STAMI-rapport om skulderbelastning hos frisører...

NFVB har et kontinuerlig fokus på helse og trivsel...

Les mer

Tariffoppgjøret 2018 i havn

Les mer

Magasinet FRISØR med Hår & Skjønnhet-spesial

FRISØR nr. 2 2018 har tidenes største bildereporta...

Les mer