Trendkonferanse med påfølgende HAGEFEST hos NHO 20.juni!

NHO Service og Handel tilbyr en supereffektiv halvdagskonferanse om viktige trender for våre medlemmer i tiden som kommer. Og så avslutter vi dagen med en hagefest for medlemmer, der du møter politikere, organisasjoner og venner!

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2018-06-22T12:43:46.0000000Z

Alle bransjer står overfor disrupsjon hvor kjente forretningsmodeller endres.  Behov for ny kompetanse er ekstrem, teknologiutviklingen går fortere og fortere.  Milleniumgenerasjonens kunder og ledere setter helt nye krav til oss som arbeidsgivere, både innen B2C og B2B. Vår landsforening har samlet noen av de beste kreftene i landet for å fortelle om dette, blant annet kommer Øystein Dørum (NHO), Åge Skinstad (Swix), Louise Byg Kongshold (PEJ-gruppen), Karl Munthe-Kaas (Kolonial.no) og Trond Blindheim (Høyskolen Kristiania). 

Dette må du ikke gå glipp av, meld deg på her: Påmelding

Tilbake
ANNET INNHOLD