Norske stjernestylister i Oslo Spektrum

Eirik Thorsen, Lars Eriksen Eitran og Inger Lise Moa er blant Norges aller fremste hårstylister. Lørdag 17. mars setter de opp en inspirasjonsvisning på Hår & Skjønnhet Oslo Spektrum. De har med seg fire modeller hver som de styler på sitt fortryllende vis, sju gutter og fem jenter. Alle modellene er fra Idol Looks.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2018-03-14T17:12:39.0000000Z

Eirik Thorsen (38) er eier av Adam og Eva Grensen, og kreativ leder i Adam og Eva Gruppen. Eirik er i dag en av de mest etterspurte hårstylistene i Norge, og arbeider fast med oppdrag for magasiner, reklamekampanjer og artister. Han er en av de hovedansvarlige for hårstylingen under Oslo Runway, og har også jobbet ved moteukene i København, London og New York. Han har vært nominert hele 14 ganger i forskjellige kategorier under Årets Frisør konkurransen, og vunnet Årets Avant Garde og Årets Hårstylist. I 2017 vant Eirik den verdensomspennende stylingkonkurransen Shu Uemura Gallery og Style.

Om visningen sier han: - Utgangspunktet for min inspirasjon er Marc Jacobs ss18 visning, der han brukte turbaner på modellene. Jeg ønsker å jobbe med overdimensjonerte former, og hår som kommer ut av turbanene. Svart styling og blondt hår. Smykker i sølv. Stemmingen blir mørk, sexy og mystisk.

 

Lars Eriksen Eitran (32) sitt hovedmål har alltid vært å jobbe så bredt kreativt med faget som overhodet mulig; som frisør bak stolen, ute som hårstylist, backstage som kreativ leder på hår, kursholder, konsulent, coach og inspirator. I dag lever Lars av det han elsker; nemlig det å jobbe med sitt favoritt-tekstil som han anser hår for å være.  Han har også gjort seg godt bemerket i Årets Frisør konkurransen, og er i 2018 nominert i hele tre kategorier!

Om visningen sier han: - Jeg savner et kreativt fokus på gutter og menn innen hår- og skjønnhetsbransjen, og inspireres stadig til å utfordre den konformiteten jeg mener ligger etablert i bunn. Visningen er et lekent forsøk på å tøye grensene rundt hva vi anser som maskulint, en kommentar til normer og en tillatelse til å være sensuell uten å objektivisere. 

 

Inger Lise Moa (27) er frisør, educator, freelance hårstylist og makeupartist. Hun jobber som Senior Art Director og faglig leder i Adam og Eva Grensen. Inger Lise begynte sin frisørkarriere i en alder av 16 år i Ålesund, og flyttet til Oslo for å videreutdanne seg til makeupartist. Hun har arbeidet fast med oppdrag for magasiner, reklamekampanjer og artister. Hun er en av de hovedansvarlige for hårstylingen under Oslo Runway, og har også jobbet som makeup artist under dette arrangementet tidligere. I løpet av karrieren har arbeidene hennes gitt henne flere anerkjennelser, blant annet ble hun i 2015 nasjonal vinner av American Crew All Star Challenge. 

Om visningen sier hun: - Jeg ønsker å vise en litt mer kunstnerisk greie, egentlig ikke så mye hår, men skape ett uttrykk med diverse ting som er festet på hodet. Inspirert av en kunstner fra 1590, Giuseppe Arcimboldo. Ønsker at uttrykket skal være litt surrealistisk.

Tilbake
  • #hår
  • #skjønnhet
  • #frisør
  • #trend
  • #mote
  • #frisering
  • #styling
  • #stylist
  • #hårstylist
ANNET INNHOLD