Årets Frisør 2018 Elisabeth Rendall sammen med konferansierene Tore Petterson og Adam Schjølberg.
Årets Frisør 2018 Elisabeth Rendall sammen med konferansierene Tore Petterson og Adam Schjølberg.

Elisabeth Rendall kåret til Årets Frisør 2018

Trondheimsjenta Elisabeth Rendall fra Coma frisør ble kåret til Årets Frisør under bransjens store Prisfest i Oslo Spektrum. Ellen-Kristine Helmersen fra samme salong ble kåret til Årets Lærling, så Coma frisør kan virkelig juble i år.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2018-05-18T13:55:00.0000000Z

Rendall (35) vant finalen mellom fire regionsvinnere, og det gir ekstra prestisje å kunne si at i juryen satt blant andre Sally Brooks, Hairdresser of the Year i Storbritannia. Konkurransen baseres på innsendte fotokolleksjoner.

 - Det føles helt overveldende å motta denne prisen. Jeg overrasket, stolt og full av følelser, sier Elisabeth. Hun har fulle timelister fra mandag morgen, så det blir travle og spesielle hverdager, rett etter den store Prisfesten.

Om fotokolleksjonen til Elisabeth Rendall uttaler juryen: - Prisvinneren presenterer arbeider med en modig, sterk attitude og en distinkt, klar retning. Utførelsen er fresh og fargearbeidene holder en høy standard. En vitamin-innsprøytning for neste generasjon.


Prisvinnere fra Årets Frisør kåringen er:

Årets Frisør - region 1: Elisabeth Rendall, Coma, Trondheim

Årets Frisør - region 2: Anniken Løviknes, Fri Frisør, Ålesund

Årets Frisør - region 3: Peter Vonkunz Brun, PÅHÅRET, Sandvika

Årets Frisør - region 4: Lars Eriksen Eitran, Hope Hair, Oslo

Årets Lærling: Ellen-Kristine Helmersen, Coma, Trondheim

Årets Avant Garde: Alexander Harlem, Adam og Eva, Oslo

Årets Hårstylist: Nikola Grozdic, Gevir, Oslo

Årets Frisør 2018: Elisabeth Rendall, Coma, Trondheim

Det ble også delt ut bedriftspriser etter bedriftsøkonomiske kriterier. 

Årets Frisørbedrift: Brødrene Fevangs Barberstue, Stavanger

Juryen uttaler: Bedriften har et definert konsept, og kommuniserer dette klart og tydelig til sin målgruppe. Her kobles et tradisjonsrikt fag med tidens trender. Eierne har også vist å ta ansvar for det de brenner for, lokalt og nasjonalt. Vinneren har åpnet opp for å vinne nytt terreng sammen med "brødre fra andre mødre". 

Årets Frisørkonsern: Lucky Frisør, Arendal  

Juryen uttaler: Årets-faktoren er sterk i dette frisørkonsernet. Det er tatt mange grep som har gjort bedriften godt forberedt på fremtiden, både utad og internt. De ansatte blir lenge i bedriften, har lavt sykefravær og høy inntjening. Bunnlinjen er solid, år etter år. Med fornyelsens vind i seilene setter konsern-skuta nå kurs mot nye mål.

Hedersprisen gikk til bergenseren Ove Kvalheim, som blant annet har vært med å skrive frisørforbundets jubileumsbok.

Tilbake
  • #årets
  • #frisør
  • #frisering
  • #frisørbedrift
  • #hårstylist
  • #stylist
ANNET INNHOLD