Vinn billetter til PRISFESTEN!

Fire uker igjen til årets faglige begivenhet i frisør- og hudpleiebransjen, HÅR & SKJØNNHET 2018. Bli med på forberedelsene, og vinn billetter til PRISFESTEN!

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2018-02-21T14:36:29.0000000+00:00

Vi teller ned, og inviterer DEG til å bli med på nedtellingen til årets Hår & Skjønnhet i Oslo Spektrum, 17.og 18. mars 2018!

Skal du delta i en av kategoriene i NM, kjenner du noen som er nominert i Årets Frisør eller er du bare interessert i å dele inspirasjon og faglighet med resten av bransjen?

Last opp bilder på INSTAGRAM og bruk hashtagene #hårogskjønnhet, #åretsfrisør, #frisørnm, #makeupnm, #neglnm og #hudpleienm for deling av bilder. Vi trekker hver uke TO BILLETTER til Prisfesten lørdag kveld, verdi 3.990,- (medlemmer) eller 6.980,- (ikke medlemmer)! 

Prisfesten er legendarisk som frisør- og velværebransjens «Oscar» der de beste av de beste får sin fortjente plass i rampelyset. Og om du ikke skulle vinne billetter i denne konkurransen, er det fremdeles mulig å booke billetter  HER

Hår & Skjønnhets fundament er faglig oppdatering, kompetansebygging og inspirasjon. Prisfestens oppgave er å bygge positiv energi, lidenskap og yrkesstolthet! Bli med å feire det ypperste av frisør- og hudpleiebransjen sammen med oss i NFVB og dine kollegaer fra hele landet!

Tilbake
ANNET INNHOLD