Magisk visning fra Haute Coiffure Norge

AV: NFVB 2018-02-24T15:29:17.0000000+00:00

Årets mest spektakulære frisørshow kan du se under Hår & Skjønnhet i Oslo Spektrum 18. mars. Haute Coiffure Norge tar sitt fantastiske show fra Paris til en norsk scene.

Dette er virkelig showet du ikke kan gå glipp av. Med fire ulike temaer viser de kreative HCF-frisørene hvordan de har blitt inspirert av norsk forklore, naturen, nordlyset og kunsten. Med spennende koreografi fyller modeller og dansere scenen med et show som vil gi deg bakoversveis. Med andre ord: Dette er visningen du ikke må gå glipp av!
For mer informasjon, se HER

Vinn billetter til PRISFESTEN samme kveld!
Vi teller ned, og inviterer DEG til å bli med på nedtellingen til årets Hår & Skjønnhet i Oslo Spektrum, 17.og 18. mars 2018!
Last opp bilder på INSTAGRAM og bruk hashtagene #hårogskjønnhet, #åretsfrisør, #frisørnm, #makeupnm, #neglnm og #hudpleienm for deling av bilder. 

Vi trekker hver uke TO BILLETTER til Prisfesten lørdag kveld, samlet verdi 3.990,- (medlemmer) eller 6.980,- (ikke-medlemmer)!
Prisfesten er legendarisk som frisør- og velværebransjens «Oscar» der de beste av de beste får sin fortjente plass i rampelyset.
Og om du ikke skulle vinne billetter i denne konkurransen, kan du frem til 1. mars booke billetter HER

 

 MER FAGSTOFF

Hår & Skjønnhet 2019

Hår & Skjønnhet er bransjens største og viktigste ...

Les mer

Norsk sølv i VM i frisering

Det ble en fantastisk andreplass til Norges lag i ...

Les mer

Hudpleiekonferanse 1. oktober 2018

NFVB inviterer hudpleiere til en konferanse om bra...

Les mer

Håndbok for lærlinger

I disse dager strømmer lærlingene inn i bedriftene...

Les mer