Bli med og konkurrer om å bli Norgesmester i hudpleie!

AV: NFVB 2018-02-13T09:21:03.0000000+00:00

I mange år har Norgesmesterskap for frisører og negledesignere vært en del av Hår og Skjønnhet, og fra 2018 ønsker vi også å arrangere Norgesmesterskap for hudpleiere!

Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB) er Norges største arbeidsgiverorganisasjon for frisør- og hudpleiebransjen. Forbundet er tilknyttet NHO, organiserer i dag ca. 1.500 bedrifter og har 110 års historie som frisørbransjens politiske spydspiss.

For noen år siden ble velværebransjen besluttet inkludert i forbundet på lik linje med frisører. Etter å ha utviklet en helt ny strategi vil NFVB nå prioritere å jobbe for bedre rammebetingelser, politisk gjennomslag og attraktive medlemsfordeler også for hudpleie som fag og hudpleiebedrifter som bransje. 

NFVB er først og fremst en politisk pådriver og et servicekontor for medlemmer, men vi arrangerer også det som er landets desidert viktigste møteplass for bransjen; "Hår og Skjønnhet" i Oslo Spektrum. I år vil Hår og Skjønnhet gå av stabelen lørdag 17. og søndag 18.mars med en stor Prisfest, bransjens "Oscars", lørdag kveld.

I den anledning ønsker vi å invitere nettopp dere til å delta i Norgesmesterskapet, en unik mulighet til å bli den aller første offisielle Norgesmester i hudpleie!

Mer informasjon, reglement HER
Påmelding finner dere HER

Vi håper dere har lyst, tør og vil bli med på Norgesmesterskapet, og dermed bidra til at hudpleiefaget får den plass og oppmerksomhet det fortjener.

Påmeldingsfrist 25.februar!MER FAGSTOFF

NFVB klar for Arendalsuka

Politikertopper som Anniken Hauglie (H), Monica Mæ...

Les mer

ÅRETS FRISØR 2019 – REGLEMENTENE ER KLARE!

Da er endelig reglement for foto- og bedriftskateg...

Les mer

Sliter du med GDPR, den nye personvernforordningen...

GDPR er øyeblikkelig her, og alle bedrifter må for...

Les mer

De aller mest fornøyde...

Frisører scorer høyt på trivsel, nå sist dokumente...

Les mer