Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk Frisørskole i Bergen. Foto: Erika Hebbert
Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk Frisørskole i Bergen. Foto: Erika Hebbert

Hvis jeg fikk velge...

Mine favorittprodukter

 - Favorittene mine endres ofte etter sesong og trender, og jeg liker nyheter. De nyeste produktene jeg prøvd ut er color wow, sprayen som gir et speilblankt hår uten en eneste frizz. Den ble for øvrig superpopulær etter at stylisten til Kim Kardashian brukte den på henne.

 - Jeg liker også fargeshampo og balsam fra Celeb Luxury. Den inneholder fargepigmenter som gjør at kundene kan friske opp hårfargen hjemme med et flott resultat. Her kommer det selvsagt an på underlaget, men på mitt blonde hår har jeg med hell prøvd ut for eksempel dus rosa. Et annet all-time-high favorittprodukt jeg virkelig elsker er Kérastase Resistance Therapiste Serum. Jeg bruker det selv, og det forvandler håret mitt og etterlater det sunt og friskt. Jeg anbefaler det til alle mine kunder som trenger ekstra pleie.

Mine spesielle favoritter

- Jeg bruker ofte rundbørste når jeg føner kunder, og legger vekt på at å velge en med godt grep. Ellers bytter jeg mye på stylingjern. Her går det i ghd og Corioliss C3. Sistnevnte har en lengre flate, det liker jeg å bruke på langt hår. Ellers har jeg en gammel kreppetang fra HH Simonsen som jeg ofte bruker hvis jeg skal skape ekstra volum, gjerne i forbindelse med foto eller show. Den er fantastisk!

Mine inspirasjonskilder

- Jeg finner inspirasjon i det meste, det være seg bransjepersoner, Instagram, magasiner, natur, folk og fe. Jeg blir også inspirert av medarbeiderne som jobber sammen med meg på kreative prosjekter.  

 - Jeg blir inspirert av dyktige norske frisører og stylister, og how-to filmer, freshe farger og enkle stylingteknikker, og ikke minst min egen passion for faget, noe som preger Instagrammen min. Den inneholder mye hår, styling og farger!

 - Skal jeg trekke frem en internasjonal inspirasjonskilde, må det bli Eugene Souleiman og X-presion Creativos. Jeg drømmer om å delta på kurs med dem! 

 - Sist, men ikke minst, må jeg nevne at vi nå planlegger vår første kolleksjon her på Norsk Frisørskole i Bergen. Den heter The Silent collection og handler om tabuer. Hvis elevene får blod på tann og blir en ny, sterk stemme i bransjen, da har vi oppnådd det vi ønsker. Ellers er elevene mine en viktig inspirasjonskilde. De tenker langt utenfor boksen, og ofte i en helt annen retning enn det jeg gjør.

 

Tilbake
ANNET INNHOLD