Magasinet FRISØR utgave 6-2018.
Magasinet FRISØR utgave 6-2018.

Ting skjer…

Det har vært høy aktivitet i forbundet siden sommeren. Du kan si Arendalsuka var et skikkelig kick-off, der vi med svært god hjelp fra Årets Frisørkonsern – Lucky Frisør – fikk den beste oppmerksomhet fra politikere på øverste hylle. Prosjektene fra strategiprogrammet har hatt mange arbeidsmøter og lagt grunnlag for videre fremdrift. Dette ble også godt forankret på NFVBs landskonferanse i Trondheim.

Hår & Skjønnhet 2019 har hatt en ny styringsgruppe i sving, og har nå lansert et nytt festivalkonsept i Oslos nye storstue, Clarion The Hub.  Samtidig har noen av våre laug vært høyt oppe på banen i høst, med storstilte arrangement i Ålesund, på Sola og nå sist i Trondheim. Bransjen trenger virkelig slike møteplasser, for å dyrke frem faglig dyktighet, stimulere til profesjonell forretningsdrift og ha det gøy sammen. Vi må igjen minne om den fantastiske innsatsen våre dyktige frisører gjorde under VM i Paris. Lagsølv i VM er ikke daglig kost, og det fra tidenes kanskje yngste VM-lag. Alle deltakerne er sterke ambassadører for faget. EuroSkills og ulike yrkesmesser har også satt håndverksfag i fokus, nasjonalt og lokalt. Det trenger vi.

Nå om dagen registrerer vi alle bidragene til Årets Frisør 2019. Denne konkurransen, uansett kategori, stimulerer mange til å legge seg i selen for å yte litt ekstra. Enda flere gleder seg til Prisfesten, der bransjen treffes til årets desidert største fest. Vi må alltid huske på å feire, oss selv og andre.

Del kunnskap! Ros dine kollegaer! Skap begeistring!

Faget trenger all den positive oppmerksomhet det er mulig å få. Magasinet FRISØR distribueres til «menigheten», det vil si til alle frisørsalongene og frisørskolene. Vi oppfordrer igjen og igjen til å dele kunnskap, informasjon og inspirasjon – gjøre hverandre gode! Vi må skape begeistring – heie hverandre frem. De som var på NFVBs landskonferanse fikk en skikkelig dose inspirasjon til dette.

Men selv verdens beste bransjemagasin har sine begrensninger. Vi kommer ut bare seks ganger i året. Det er selvsagt ikke nok for å holde på oppmerksomheten om alt NFVB jobber med og jobber for. Vi er godt aktive på Facebook, men alle vet at deres algoritmer begrenser hvor mange som mottar meldingene. Venn deg derfor gjerne til å ta en tur innom NFVBs facebookprofil en gang imellom. I senere tid har vi satt fart på vår Instagram-profilering. Hashtaggene fanger opp folks interesse for ulike saker, og har du ikke gjort det før, så følg oss på nfvb_insta nå!

Vår nettside skiller seg også godt ut fra tradisjonelle forbundssider. Den har en profil og en leservennlighet som formidler NFVBs aktiviteter og annen bransjeinformasjon lett tilgjengelig - alltid…  Og så det er sagt: våre inspirerende magasiner kan leses når som helst på nett. 

 

Vi stuper nå først inn i en travel juletid og deretter inn i et særdeles spennende år. Jeg håper Magasinet FRISØR har gitt deg gode doser informasjon og inspirasjon gjennom årets som snart er over. NFVB jobber mye med politikk og langsiktig utvikling. Det er kanskje ikke like interessant for alle, men i Magasinet FRISØR skal alle finne noe som gir gode og engasjerende leseropplevelser. Jeg håper dette nummeret ikke er noe unntak i så måte.


NFVBs magasiner kan du lese her.


 

Tilbake
ANNET INNHOLD