Rekruttene inviteres inn til Hår & Skjønnhet 2019!

NFVB jobber for å øke rekruttering til fagene frisør og hudpleie. Vi ønsker å finne de rette talentene og bygge stolte og dyktige fagfolk av dem!

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2018-12-17T15:35:58.0000000Z

Frisørbransjen i Norge ligger helt på verdenstoppen hva faglig kvalitet gjelder. Vi har i årtier fostret mestere i alle disipliner, og ligger også svært langt fremme når det gjelder både innovasjon og forretningsutvikling. Og ikke minst, frisørbransjen topper listen over bransjene der folk trives aller best på jobb!


Hudpleiebransjen øker i bredde og omfang, og er en av de hurtigst voksende bransjene i landet. NFVB jobber nå for å etablere et fagbrev for hudpleie i Norge, etter samme mal som frisørutdannelsen.  


Hår & Skjønnhet har i tre årtier fasilitert møter mellom den profesjonelle leverandørsiden og deres kunder; Bedriftseiere og ledere i frisørbransjen, og de siste par årene også i hudpleiebransjen. Det er på denne møteplassen det siste av det siste fra inn- og utland vises frem, og det er her det fokuseres på å bygge fag, profesjonalitet og solide bedrifter.


Hår & Skjønnhet er ikke en salgsmesse, men en møteplass for å bygge kompetanse, nettverk og forretning. Og for å inspireres, konkurrere og feires! Hår & Skjønnhet huser også NM i frisering, NM i hudpleie, NM i make-up og NM i negledesign, konkurranser som foregår midt i den yrende festivalarenaen gjennom hele dagen. 


Det er helt unikt i verdenssammenheng at vi arrangerer dette som en samlet bransje; Leverandører av produkter og tjenester står sammen med sine kunder; Medlemmene i NFVB, ansvarlig for å arrangere Hår og Skjønnhet. Samarbeidet viser hvor viktig denne møteplassen er, og hvor heldige vi er i Norge som har så fremtidsrettede og profesjonelle bransjeaktører på begge sider av bordet! 


Det er forøvrig også på Hår & Skjønnhet at den legendariske Prisfesten finner sted; Bransjens Oscars-utdeling med kåringer av bl.a. Årets Frisør, Årets Frisørbedrift og nå også Årets Hudpleiebedrift! 


I 2019 åpner vi for første gang dørene også for bransjens viktige rekrutter!

Vi inviterer samtlige elever ved offentlige og private skoler innen frisør og hudpleie til å delta på et studentseminar i et eget rekruttområde på Hotell Clarion the Hub i Oslo på formiddagen, fulgt opp av et antall speed-dates med bransjens ypperste leverandører. Etter det inviterer vi elevene inn til selve proff-arenaen, der de kan mingle med de profesjonelle i en time, se på visninger og demonstrasjoner, beskue de pågående NM-konkurransene og gjennom alt dette få et unikt glimt inn i den profesjonen og den bransjen de utdanner seg til!

Vi sender invitasjon til skolene i løpet av uke 49 og 50 2018. Siden det er begrenset plass gjelder "først til mølla" påmelding. Påmelding er bindende men GRATIS for rekruttene og deres lærere! 

Tilbake
ANNET INNHOLD