Alternative Hair Show: MYSTIQUE

Alternative Hair Show, som foregår samtidig med Salon International, er uten tvil bransjens største og viktigste hårshow. Ikke bare får du stimulert dine kreative sider med et bombardement av avantgarde impulser, men hele begivenheten har som formål å samle inn penger til kampen mot blodkreft.

Etter noen år i Royal Albert Hall ble årets show, med tittelen «Mystique», avholdt under to sesjoner i Freemasons’ Hall in Londons Covent Garden. Det 36. AHS kunne som sedvanlig by på noen av verdens fremste frisørteam i fri utfoldelse. Dette er en fantastisk feiring av kunst, kreativitet og lidenskap for frisører fra hele verden, og er både en inspirerende og underholdende begivenhet.

 

Alle frisørteamene jobber på egen bekostning, og tilsammen ble det i år samlet inn £205,000 til Alternative Hair Charitable Foundation: Fighting Leukaemia.

Hovedsponsorer Mystique:  Wella og TIGI

Foto: Alex Barron-Hough

Se flere bilder i magasinet FRISØR utgave 6-2018.

En fantastisk feiring av kunst, kreativitet og lidenskap for frisører fra hele verden
Tilbake
ANNET INNHOLD