Prisfesten

Prisutdelingen går av stabelen lørdag 16. mars i forbindelse med Hår & Skjønnhet 2019 på Clarion The Hub.

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2018-12-07T11:47:08.0000000Z

3-retters middag med tilhørende vin/mineralvann, show og nachspiel. Arrangementet byr på variert underholdning, inspirerende visninger og ikke minst utdeling av priser for vinnere av kombinasjonskategoriene i NM for frisører, Årets Frisør, Årets Frisørbedrift, Årets Frisørkonsern og Årets Hudpleiebedrift.


Arrangementet byr på variert underholdning, inspirerende visninger og ikke minst spennende kåring av vinnere i de forskjellige kategoriene. Kvelden avsluttes med nachspiel med bar-rettigheter og dans.


Husk: De med tidligst bestillingsdato/tid får bordplassering nærmest scenen.Billetter sendes ut i god tid før arrangementet fra NFVB. Billetter som ikke benyttes, blir ikke refundert. Det er kun adgang til arrangementet mot fremvisning av gyldig billett.

Billetter til Prisfesten legges ut for salg onsdag 2. januar 2019.  


Billettene kan du kjøpe her

 


Tilbake
ANNET INNHOLD