Bransjens største og viktigste møteplass

Lørdag 16. mars avholdes Hår & Skjønnhet 2019 på Clarion The Hub. Åpningstider: 09.00 - 16.00

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2018-11-29T13:18:42.0000000Z

Under mottoet «Beauty is business» satser arrangørene Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB) på å gjøre neste års «Hår & Skjønnhet» til en helt ny opplevelse for deltakerne. Oslo Spektrum er byttet ut med det ultramoderne hotellet Clarion The Hub i Oslo, som åpner kun et par uker før arrangementsdatoen 16. mars.  Det betyr en total forvandling for «Hår & Skjønnhet».  - 2019-arrangementet blir noe helt annet enn man har sett før på «Hår & Skjønnhet». Vi vil samle det på én dag, og gi det en festivalfølelse med en mengde kreative aktiviteter over flere etasjer. Dette vil man ikke gå glipp av, sier administrerende direktør i NFVB, Anne Mari Halsan.


Faglig utbytte i høysetetFestivalkonseptet betyr at deltakerne kan boltre seg med faglig påfyll i tre etasjer.  En spesiallaget app vil gi deltakerne en oversikt over workshops, foredrag og alle de andre aktivitetene. Dermed kan alle besøkende enkelt sette opp sitt eget spesialtilpassete program. Hotellet vil også bugne av leverandører som viser frem det siste innen produkter, teknikker og verktøy. I tillegg vil det på en dedikert scene bli holdt flere visninger og demonstrasjoner av det siste innen frisørfaget, skjønnhetsbehandlinger og hudpleie. - Det blir visninger av typen man er vant til å se fra moteukene i London og New York.  Det blir rock n´roll og glamour. Ingenting slår følelsen av å se de siste trendene med egne øyne og snakke direkte med ekspertene, sier Anne Mari. Og ikke minst vil norgesmesterskapene i frisering, hudpleie, make-up og negledesign gå av stabelen samtidig, i en konkurransearena i sentrum av den yrende festivalen!


Les resten av artikkelen HER

Tilbake
ANNET INNHOLD