Hår og Skjønnhet 2018 © NFVB
Hår og Skjønnhet 2018 © NFVB

Hår & Skjønnhet 2018: Suksessen skal gjentas!

Konseptet for arrangementet «Hår & Skjønnhet» med NM og Årets Frisør ble endret i år, med stor suksess. Det er in-gen tvil om at bransjen behøver en slik møteplass, både for å lære og inspireres, og for å feire oss selv og våre fag!

Av: - NFVB
Sist oppdatert: 2017-10-19T19:20:38.0000000+00:00

Styret i NFVB har derfor besluttet at vi fortsetter videreutviklingen av årets konsept, og at vi kjører arrangementet årlig fra nå av. Sett derfor allerede nå av helgen 17. - 18. mars 2018!

NFVB vil jobbe videre med utviklingen av så vel utstillerdelen som konkurransedelen av arrangementet, og ønsker samtidig å inkludere hudpleie i større grad enn tidligere. Tilbakemeldin-gene fra årets arrangement i Oslo Spektrum var svært gode, og vil naturligvis danne grunnlaget når neste arrangement utvikles.


KOMPLETT PAKKE

Programmet fastsettes etter hvert, men hovedtyngden av både konkurranser, show og utstillinger blir lørdag, med påfølgende bransjefest og prisutdelinger. Søndag åpner vi for et spesial-tilpasset arrangement med fordypning i enkeltdisipliner eller retninger, med én eller et fåtall samarbeidspartnere. Vi kom-mer tilbake med detaljer etter hvert.


STØRST OG VIKTIGST

NFVB er nå i kontakt med leverandørene for det viktigste sam-arbeidet om dette store og viktige bransjeløftet. Benytt tiden nå til å levere ditt bidrag til Årets Frisør-konkurransen. Vi sees i Spektrum i mars 2018?!

Tilbake
ANNET INNHOLD